Työvoimakoordinaattori, Tampere

BearIT Oy

Hakuaika alkaa:

Haemme nyt työllisyys- ja uravalmennuspalvelujemme pariin työvoimakoordinaattoria. Tehtävässäsi työskentelet tiiviisti asiakkaiden kanssa rakentaen heille tarvepohjaisia, yksilöllisiä urapolkuja ja työllistymiseen tähtääviä ratkaisuja. Autat heitä eteenpäin positiivisella, ihmisläheisellä ja valmentavalla otteella. Haluat jatkuvasti kehittää omaa osaamistasi ja palvelukonseptiamme eteenpäin. 

Uutena työkaverina odotamme sinulta:

  • ohjaus- tai valmennuskokemusta sekä kokemusta työttömien työnhakijoiden parissa työskentelystä

  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa

  • aitoa kiinnostusta auttaa eri tilanteissa olevia ihmisiä eteenpäin

  • hyviä vuorovaikutustaitoja ja ratkaisukeskeistä ajattelukykyä

  • kokemusta työllisyyttä edistävien palveluntuottajien kanssa työskentelystä sekä yleistä työmarkkinoiden ja työllisyyspalveluiden ja niihin liittyvien säädösten tuntemusta

  • eduksesi on pedagoginen pätevyys ja kokemus sekä kokemus eri asiakaskohderyhmien kanssa työskentelystä

Nämä asiat ovat meille merkityksellisiä BearIT:llä

Autamme asiakkaitamme vaativissa ohjelmistoprojekteissa ja tuotamme joustavasti ohjelmistoratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin. Keskitymme enenevissä määrin myös omaan tuotekehitykseen. Lisäksi valmennamme ohjelmistoalan osaajia LearnIT-ohjelmamme kautta ja kehitämme työllistymistä edistäviä ratkaisuja. 

Meillä työskentelee parisenkymmentä osaajaa niin Tampereella kuin pääkaupunkiseudulla. Kaiken toiminnan pohjana on asiantuntijoidemme oma osaaminen ja uteliaisuus uusia asioita kohtaan. Luotamme työntekijöihimme ja kannustamme heitä toimimaan yhdessä, jakamaan tietämystään sekä kokeilemaan uudenlaisia ratkaisuja. Pääsetkin kehittämään aidosti hyödyllisiä ja ihmisille merkityksellisiä ratkaisuja asiakkaidemme kanssa.

Heinäkuussa 2019 meidät valittiin 5. sijalle 100 kiinnostavimman suomalaisen startupin joukosta. Tämän lisäksi olemme Vuoden työnantaja 2017, sekä 7. nopeimmin kasvava suomalainen teknologiayritys (Deloitte: Technology Fast 50 Finland 2017).  Olemme yhdessä ylpeitä näistä saavutuksista, mutta ajattelemme samalla, että tämä on vasta tarinamme alkua, ja tärkeintä on löytää työyhteisöämme rikastavia osaajia, jotka jakavat samansuuntaisen arvopohjan. Pidämme huolta työntekijöistämme ja panostamme yrityksessämme osaamisemme kehittämiseen. Blogistamme voit lukea tarkemmin, millaiset asiat meitä tällä hetkellä puhuttavat.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!