UI/UX Developer, Helsinki

BearIT Oy

Hakuaika alkaa:

Miltä kuulostaisi työ pienessä, hyvää vauhtia kasvavassa ja palkitussa yrityksessä, jossa pääset kiinnostavien ja merkityksellisten projektien pariin ja saat vahvan tuen osaamisesi kehittämiseen?

 

Olet toiminut käyttöliittymäsuunnittelijana tietojärjestelmäprojekteissa ja innostut monipuolisten digitaalisten palveluiden suunnittelusta ja toteutuksesta. Sinulla on kokemusta yhdestä tai useammasta käyttöliittymäsuunnittelun työvälineestä, kuten Sketchistä, Adobe XD:stä, Balsamiqista, Invisionista tai Figmasta. Sinulla on osaamista yhdestä tai useammasta seuraavista teknologioista: JavaScript, HTML5, Angular tai React. Yhdessä palvelumuotoilijoiden kanssa suunnittelet ja toteutat käyttäjäkokemuksia analytiikkaa hyödyntäen. Omaat kyvyn niin itsenäiseen työskentelyyn kuin tiimityöskentelyyn.

Uutena työkaverina odotamme sinulta:

  • kokemusta UI/UX-suunnittelusta

  • kykyä visuaaliseen suunnitteluun ja ratkaisukeskeistä asennetta

  • ymmärrystä asiakkaan liiketoiminnallisista tavoitteista ja tuloksellisuudesta määriteltäessä suunnittelukonseptia

  • taitoa välittää visiosi muille sekä perustella suunnitteluratkaisujasi niin sisäisesti kuin asiakkaillekin

  • kiinnostusta kehittää omaa osaamistasi ja jakaa sitä työyhteisössäsi

  • kokemusta ketteristä kehittämisen menetelmistä ja innostusta palvelumuotoiluun

Plussaa on,

  • jos sinulla on myös kokemusta käyttöliittymäsuunnittelusta eri alustoille ja päätelaitteille selainriippumattomasti toteutetuista palveluista

  • olet suorittanut käytettävyys- ja/tai saavutettavuuskoulutuksen.

Nämä asiat ovat meille merkityksellisiä BearIT:llä

Autamme asiakkaitamme vaativissa ohjelmistoprojekteissa ja tuotamme joustavasti ohjelmistoratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin. Keskitymme enenevissä määrin myös omaan tuotekehitykseen. Lisäksi valmennamme ohjelmistoalan osaajia LearnIT-ohjelmamme kautta. Meillä työskentelee kolmisenkymmentä osaajaa niin Tampereella kuin pääkaupunkiseudulla. 

Kaiken toiminnan pohjana on asiantuntijoidemme oma osaaminen ja uteliaisuus uusia asioita kohtaan. Luotamme työntekijöihimme ja toimimme yhdessä, jaamme tietämystämme sekä kokeilemme uudenlaisia ratkaisuja. 

Heinäkuussa 2019 meidät valittiin 5. sijalle 100 kiinnostavimman suomalaisen startupin joukosta. Tämän lisäksi olemme Vuoden työnantaja 2017, sekä 7. nopeimmin kasvava suomalainen teknologiayritys (Deloitte: Technology Fast 50 Finland 2017).  Olemme yhdessä ylpeitä näistä saavutuksista, mutta ajattelemme samalla, että tämä on vasta tarinamme alkua, ja tärkeintä on löytää työyhteisöämme rikastavia osaajia, jotka jakavat samansuuntaisen arvopohjan. Pidämme huolta työntekijöistämme ja panostamme yrityksessämme osaamisemme kehittämiseen - viime vuonna mm. kolmasosa työntekijöistämme suoritti AWS-sertifioinnin. Blogistamme voit lukea tarkemmin, millaiset asiat meitä tällä hetkellä puhuttavat. Meille sopii hyvin myös, mikäli haluat työskennellä omalla toiminimelläsi. 

Haluaisitko kuulla lisää? Hienoa! Mekin kuulisimme mielellämme sinusta. Kerro meille osaamisestasi ja kiinnostuksen kohteistasi hakemuksessasi sekä liitä mukaan CV tai LinkedIn-profiili, joka kertoo työhistoriastasi ja osaamisestasi tarkemmin. Huomioimme kaikki meille tulevat hakemukset ja lupaamme olla sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!