Uimahallisiivooja

Haemme Jyväskylän alueen uimahalleihin 15-37,5t viikossa työskenteleviä siivoojia. Tarvetta on sekä useamman vuoron tekijöille viikossa, että 2-3 vuoron tekijöille. Työtä tehdään työvuorolistan mukaan aamu-, päivä-, ilta- ja yövuorossa seitsemänä päivänä viikossa. Huomioimme myös hakemukset pelkkään yövuoroon. SSTL:n uimahalli- ja märkätilakoulutus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön. Ko. koulutus annetaan tarvittaessa työnantajan toimesta. Siivousalan koulutus ja kokemus on hyväksi katsottava. Perehdytys työhön annetaan kohteessa ja kestää useamman työvuoron ajan. Suomenkielen ymmärtäminen ja puhuminen pitää olla hyvää tasoa.

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva

SOL Palvelut Oy

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti . Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Puhelin: 0401562639
Sähköposti: sanna.lepikko@sol.fi
Sijainti: Vapaudenkatu 46

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!