Uravalmentaja digipalveluun, Tampere

Haku alkaa 12. marraskuuta 2020 ja päättyy 27. marraskuuta 2020, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

Haluatko työskennellä uudenlaisten valmennuspalvelujen parissa yhteiskunnallisessa yrityksessämme, osana tiivistä yhteisöä? Hyvä, jatka lukemista!

 

Me haluamme olla työelämäpalveluiden digitalisaation edelläkävijöitä. Uskomme, että meidän ainutlaatuinen asemamme modernina ohjelmistotalona yhdistettynä innovatiiviseen palvelutarjontaamme tuo vaikuttavia lopputuloksia. Palveluissamme käytetään pitkälti meidän itse kehittämiämme pilvipalveluihin pohjautuvia ratkaisuja, sillä uskomme, että digitaaliset työkalut ovat avainasemassa tulevaisuuden uravalmentajana toimimisessa. Arvostammekin valmentajaa, jolla on aito halu kehittää sekä olla mukana digitalisaation aallonharjalla. Jo itsessään merkityksellisen työn lisäksi tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa kanssamme uusien palveluiden kehittämiseen prosessin alkuvaiheista alkaen.

Tehtävässäsi työskentelet työnhakija-asiakkaiden kanssa ja tuet heitä yksilöllisten urapolkujen rakentamisessa digitaalisten palvelujemme avulla. Autat heitä eteenpäin positiivisella, ihmisläheisellä ja valmentavalla otteella. Työskentely tapahtuu puhtaasti diginä, ja siksi on olennaista, että ymmärrät digin hyödyt työllistymisen tukena ja otat ennakkoluulottomasti käyttöön sen tarjoamat uudenlaiset mahdollisuudet. 

 

Uusina työkavereinasi odotamme, että sinulla on:

 • ohjaus- tai valmennuskokemusta työttömien työnhakijoiden kanssa työskentelystä sekä työmarkkinoiden ja työllisyyspalveluiden tuntemusta

 • tavoitteellinen, valmentava ja positiivinen työote

 • vahvat valmiudet uudenlaisten digitaalisten ratkaisujen haltuunottoon

 • ylempi korkeakoulututkinto sekä pedagoginen pätevyys

 • aito kiinnostus auttaa eri tilanteissa olevia ihmisiä eteenpäin

 • hyvät vuorovaikutustaidot ja ratkaisukeskeinen ajattelukyky sekä kiinnostus kehittää palvelujamme eteenpäin

 

Arvostamme mahdollista kokemustasi eri asiakaskohderyhmien kanssa työskentelystä. 

 

Tällainen me olemme

Yrityksemme on täynnä huikeita asiantuntijoita, joiden osaaminen täydentää toisiaan. Meitä yhdistää pohjaton innostus moderneihin teknologioihin ja palo omaan työhön sekä valmius jakaa ja kehittää omaa osaamista myös eteenpäin. Ja mikä parasta, meillä et ole vain töissä. Pääset osaksi yhteisöä, jossa kuljetaan aidosti ihminen edellä – olipa kyse sinusta itsestäsi, asiakkaasta tai loppukäyttäjästä.

Uravalmentajamme Susanna H., Susanna S. ja Hanne kertovat työstään blogissamme. Tutustu myös muihin tuleviin työkavereihisi ja siihen, millaista meillä on työskennellä!

 

Työkaverinamme sinä saat:

 • mahdollisuuksia osallistua uudenlaisten ratkaisujen kehittämiseen ja merkityksellisiin projekteihin asiakkaidemme kanssa

 • vahvan tuen osaamisen jatkuvaan kehittämiseen

 • vapauden oman työn tekemiseen 

 • poikkeuksellisen kattavat työterveyspalvelut

 • olla osa tiivistä yhteisöä, jossa pääset vaikuttamaan yrityksemme asioihin ja kasvuun

 • viikoittaiset aamiaishetket työkavereiden kanssa.

Haluaisitko kuulla lisää? Hienoa! Mekin kuulisimme mielellämme sinusta. Kerro meille osaamisestasi ja kiinnostuksen kohteistasi sekä liitä mukaan CV tai LinkedIn-profiili, joka kertoo työhistoriastasi ja osaamisestasi tarkemmin. Huomioimme kaikki meille tulevat hakemukset ja olemme sinuun yhteydessä hakuajan päätyttyä viikolla 49. Kysyttävää hausta tai työtehtävästä? Kysymyksiin vastaa rekrytoinnin yhteyshenkilömme Miina Salmenharju (miina.salmenharju@bearit.fi, 050 432 6853).

 

BearIT Oy

Kovaa osaamista pehmein arvoin. Olemme ohjelmisto- ja työelämäpalveluihin keskittynyt moderni asiantuntijayritys. Meitä leimaa poikkeuksellisen mittava kokemus digitalisaatiosta sekä ainutlaatuinen kyky tunnistaa osaamista. Hyödynnämme niitä ennakkoluulottomasti uusien, hyvää tekevien ratkaisujen kehittämisessä. Olemme ylpeitä pehmeistä arvoistamme, joista emme tingi. Eikä onneksi tarvitsekaan – meitä ja asiakkaitamme yhdistää aito auttamisen halu. Yhdessä luomme merkittäviä tekoja, joilla on arvoa. Meille on myönnetty Avainlippu- ja Yhteiskunnallinen yritys -merkit. 

Haku alkaa ja päättyy

BearIT Oy

 

Sijainti: Åkerlundinkatu 11 D 33100 Tampere
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!