Uusia työkavereita Raide-Jokerille

Etsimme uusia työkavereita Raide-Jokeri-projektille

Haemme Raide-Jokeri -joukkueeseemme jälleen uusia työntekijöitä. Iso projekti vaatii paljon tekijöitä ja monenlaista osaamista. Raide-Jokeri toteutetaan allianssimallilla, joten emme hae pelkkiä rakentajia.   

Raide-Jokerissa rakennamme raitiotien lisäksi paljon muutakin. Rakennamme myös kunnallistekniikkaa, siltoja ja katuja, sekä ajojohtoja, sähkönsyöttöasemia, liikennevaloja, katuvalaistusta ja tietoliikenneverkkoja.

Kaikki tämä vaatii myös erilaisia tukitoimintoja, kuten turvallisuus-, ympäristö- ja laatutoimintoja.Tuotannonsuunnittelu ja viestintäkin tulee hoitaa kunnialla.

Jos tunnistit edellä mainitusta listasta oman ydinosaamisesi, ja haluat mukaan isoon huippuprojektiin, saatat olla juuri etsimämme henkilö. 

Odotamme työtehtävääsi sopivaa koulutusta, avointa allianssihenkistä otetta uusiin työtehtäviin ja ryhmätyöskentelytaitoja. Aiempi kokemus katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on sittenkin aito halu rakentaa jotain todella merkityksellistä – siis Raide-Jokeria, pääkaupunkiseudun modernia kaupunkiraitiotietä. Meille on tärkeintä, että olet hyvä tyyppi, sillä kukapa ei haluaisi työkaverikseen juuri kaltaistasi.

Tarjoamme hyvän työympäristön, reilut työkaverit ja ison organisaation edut ainutlaatuisessa ja suuressa projektissa. Työpaikkasi voi olla reitin varrella vaikkapa Otaniemessä, Leppävaarassa, Huopalahdessa, Oulunkylässä tai Itäkeskuksessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa resurssipäällikkö Laura Nevalainen 040 754 5665 (laura.nevalainen@nrcgroup.fi) tai rakennuspäällikkö Jyrki Kataja 040 866 1790 (jyrki.kataja@nrcgroup.fi).

Haku alkaa 7.11.2019 ja haku on jatkuva.

Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • Erityisosaaminen
  • Yhteistyökyky
  • Joukkuepelaaja
  • Hyvä tyyppi

Työsuhde-edut

  • Työsuhdematkalippu
  • Erilaisia palkitsemisjärjestelmiä
  • Liikunta- ja kulttuurietu/Eazybreak
  • Lounasetu

www.raidejokeri.info

NRC Group Finland

NRC Group Finland Oy on Suomen suurin radanrakentaja ja yksi suurimmista raideinfran kunnossapitäjistä. Olemme mukana useassa infra-alan allianssissa tekemässä Suomen kiinnostavinta ja ympäristöystävällisintä infraa, kuten Tampereen Ratikka, Raide-Jokeri ja Kruunusillat. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan. 

NRC Group Finland on osa norjalaista NRC Groupia, joka on Pohjoismaiden suurin raideinfra-alan toimija Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiö urakoi raideinfran lisäksi myös muun liikenteeseen liittyvän infran, kuten teiden, satamien, siltojen ja tunneleiden parissa. NRC Groupin pääkonttori sijaitsee Lysakerissa, Oslossa ja yhtiöllä on yhteensä yli 20 toimipistettä Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Konsernissa työskentelee yhteensä yli 2100 infrahankkeiden ammattilaista, joista 1100 Suomessa. Yhtiön osake noteerataan Oslon pörssissä.

.

Puhelin: 040 754 5665
Sijainti: Valimotie 1, Helsinki
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!