Asiakaspalvelija, SuPu Oulu

Etsimme joukkoomme positiivisen asenteen omaavia asiakaspalvelutaitureita kokoaikaisiin tai osa-aikaisiin työsuhteisiin ensisijaisesti vaihteenhoidon työtehtäviin.

Haussa on hymyileviä, tunnollisia ja reippaita persoonia vastaamaan suuren ja monipuolisen asiakasjoukkomme puheluihin. Tavoitteemme on, että jokainen puhelu hoidetaan huolellisesti ja hyvällä palveluasenteella asiakaskohtaisten ohjeistusten mukaisesti tehokkaiden ja nykyaikaisten järjestelmien tukemana. Tämän päivän palvelumaailmassa kielitaito on tärkeä työvälineesi, kuten myös halu palvella hymyssä suin. Olethan kehityksen tuuliin mukaansa tempautuva ja muutokseen mahdollisuutena suhtautuva tämän päivän tekijä, joka omalla olemuksellaan tuo positiivisuuden myös työkaverin päivään.

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Osa-aikainen, vakituinen

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • Asiakaspalveluhenkisyyttä
  • Office -ohjelmien osaamista
  • Asiakaspalvelutaitoja
  • Tietotekniikan perusosaamista
  • Ratkaisukeskeisyyttä
  • Positiivista asennetta

Työsuhde-edut

Suomenmaan Puhelinpalvelut, eli SuPu, on vuonna 2012 perustettu palvelukeskus, jonka toimipisteet sijaitsevat Joensuussa, Oulussa sekä Kuhmossa. Tällä hetkellä Supu työllistää noin kuusikymmentä henkilöä ja nyt haemme joukkoomme lisää vahvistuksia laajentaessamme toimintaamme Joensuussa nykyisistä asiakaspalvelutehtävistä vaihteenhoitoon. Jo tällä hetkellä olemme asiakasmäärältämme Suomen suurin vaihteenhoidon palveluntuottaja eli kun tulet meille, tulet ammattilaisten joukkoon. Olemme luotettava ja vakavarainen työnantaja, joka haluaa panostaa työntekijöiden hyvinvointiin ja osaamisen kehittämiseen. Työilmapiiri on meille sydämen asia ja sen kyllä huomaa!

 SuPu kuuluu SFG Yhtiöt konserniin.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!