Vaihteenhoitaja/Asiakaspalvelija, Supu Kuhmo

Etsimme joukkoomme positiivisen asenteen omaavia asiakaspalvelutaitureita koko- tai osa-aikaisiin vaihteenhoidon ja asiakaspalvelun työtehtäviin. Työtuntien määrä on sovitettavissa monenlaisiin elämäntilanteisiin ja näin työskentely meillä on mahdollista päätoimena tai vaikkapa opintojen rinnalla. Työtä on mahdollista keskittää arkipäiviin tai tehdä laajemmin myös viikonloppuun sisältyviä työvuoroja.

Haussa on hymyileviä, tunnollisia ja reippaita persoonia vastaamaan suuren ja monipuolisen asiakasjoukkomme puheluihin. Tavoitteemme on, että jokainen puhelu hoidetaan huolellisesti ja hyvällä palveluasenteella asiakaskohtaisten ohjeistusten mukaisesti tehokkaiden ja nykyaikaisten järjestelmien tukemana. Tämän päivän palvelumaailmassa kielitaito on tärkeä työvälineesi, kuten myös halu palvella hymyssä suin. Olethan kehityksen tuuliin mukaansa tempautuva ja muutokseen mahdollisuutena suhtautuva tämän päivän tekijä, joka omalla olemuksellaan tuo positiivisuuden myös työkaverin päivään.

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Osa-aikainen

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • Asiakaspalveluhenkisyyttä
  • Sujuvaa kommunikaatiota
  • Suomi
  • Englanti
  • Ratkaisukeskeisyyttä
  • Positiivista asennetta

Lisäksi eduksesi on:

  • Ruotsi

Suomenmaan Puhelinpalvelut, eli SuPu, on vuonna 2012 perustettu palvelukeskus, jonka toimipisteet sijaitsevat Kuhmossa, Joensuussa ja Oulussa.Tällä hetkellä Supu työllistää noin sata henkilöä. Olemme asiakasmäärältämme Suomen suurin vaihteenhoidon palveluntuottaja eli kun tulet meille, tulet ammattilaisten joukkoon. Olemme luotettava ja vakavarainen työnantaja, joka haluaa panostaa työntekijöiden hyvinvointiin ja osaamisen kehittämiseen. Työilmapiiri on meille sydämen asia ja sen kyllä huomaa! SuPu kuuluu SFG Yhtiöt konserniin.

Työsuhde-edut

Tarjoamme työntekijöillemme kilpailukykyisen lisäpalkkkioinnin, yksityisen työterveyshuollon sekä jatkuvan koulutuksen ammattitaidon kehittymisen tueksi.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!