Valikoima- ja ostopäällikkö

Valikoima- ja ostotiimimme hallinnoi tuote- ja palveluvalikoimaamme, huolehtii päivittäisestä asiakaspalvelusta ja tekee tiivistä yhteistyötä asiakas- ja toimittajakentässä. Kauttamme kulkevat materiaalivirrat aina hoitotarvikkeista koulutarvikkeisiin julkisen puolen asiakkaillemme, joista suurimmat ovat Pirkanmaan sairaanhoitopiiri ja Tampereen kaupunki. Kattava, kilpailutettu valikoimamme on suunniteltu vastaamaan asiakkaidemme eri tarpeisiin. Pääset tutustumaan toimintaamme täältä

Valikoima- ja ostopäällikön tehtävässäsi on avainasemassa valikoimakokonaisuuden hallinta sekä sen jalostaminen asiakastarpeitamme vastamaan. Haluamme reagoida proaktiivisesti asiakastarpeisiin, mikä vaatii sinulta hyvää asiakastuntemusta ja toimivaa vuoropuhelua toimittajakentän kanssa. Tehtävässä tulet kehittämään sujuvasti tiimin toimintaa ja hiomaan prosessia, huomioiden ja ymmärtäen koko tilaus-toimitusketjun. Toimittajayhteistyön kehitys asiakasnäkökulma huomioiden kuuluu myös tehtäviisi.

Olet strategisen tason toimija, joka johtaa toiminnan suunnittelua, osallistaa aktiivisesti tiimin asiantuntijoita operatiivisen tason toiminnassa.  Valikoima- ja ostotiimiin kuuluu noin 25 henkilöä, lähiesimiehenä toimit heistä 11:lle asiantuntijalle. 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Etsimämme henkilö

Sinulla on vankka kokemus ostotoiminnasta, valikoiman hallinnasta ja näyttöjä kehitystyöstä sekä muutosten läpiviennistä onnistuneesti. Luovit joustavasti yrityksen prosessien, strategisen kehittämisen sekä asiakas- ja toimittajarajapinnan välillä. Tehtävään soveltuvan korkeakoulututkinnon lisäksi ymmärrät SAP:n sielunelämää ja toimintaperiaatteita, jotka vaikuttavat valikoiman hallintaan. 

Useamman vuoden esimieskokemuksella sydämesi sykkii valmentavalle johtajuudelle ja innostaville sparrauskeskusteluille. Viestit avoimesti ja johdat tavoitteiden kautta, osallistat ja ohjaat tehtäviä tiimisi asiantuntijoille, tukien myös heidän ammatillista kasvuaan. Yhteistyön voimalla varmistat strategisten tavoitteiden toteutumisen. Sivuiltamme pääset lukemaan tulevien tiimiläistesi Jarnon ja Henriikan uratarinat.

Työsuhde-edut

Tuomi Logistiikka on vakaa työnantaja ja kehitysmyönteisessä organisaatiossamme pääset näyttämään kykysi ja pääset tutustumaan yhtiömme eri liiketoimintoihin. Rento ja asiantunteva työyhteisömme odottaa sinua! Lisää meistä sekä henkilöstöeduistamme voit lukea urasivultamme.

Videolla henkilöstömme kertoo meillä työskentelemisestä:

Tuomi Logistiikka

Tuomi Logistiikka on julkisomisteinen, in-house asemassa julkisella sektorilla toimiva pirkanmaalainen hankinta- ja logistiikkayhtiö. Muodostamme strategisia ja kestäviä kumppanuuksia sekä tuotamme taloudellista vaikuttavuutta asiakkaillemme hankinnan ja logistiikan asiantuntijuudella. Tuomi Logistiikalla työskentelee yli 270 henkilöä ja liikevaihtomme on 109 M€. Laaja yhteistyöverkosto ja alati muuttuva toimintaympäristö haastavat meidät kehittämään osaamistamme jatkuvasti. Tutustu meihin osoitteessa tuomilogistiikka.fi!

Sijainti: Särkijärvenkatu 1

Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, lähetä meille hakemus ja CV palkkatoiveineen 1.11.2020 mennessä hakulomakkeen kautta. Kerrothan meille hakemuksessasi, miten yllä mainitut asiat näkyvät osaamisessasi ja työhistoriassasi. Aloitamme haastattelut Microsoft Teamsin avulla jo hakuajan aikana.

Lisätietoja antaa Logistiikkajohtajamme Antti Sinervo numerosta 040 831 6709, to 22.10 klo 12-14.:00, pe 23.10 klo 13-15:00 sekä ke 28.10 klo 9-11:00. Kysymyksiä tehtävänkuvasta voit laittaa myös sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@tuomilogistiikka.fi.

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!