Valmistuspäällikkö

Nammo Lapua Oy kuuluu kansainväliseen Nammo-konserniin. Nammon Suomen yhtiöiden liikevaihto on n. 75 milj. euroa ja työntekijöitä 330. Yhtiön asiakkaita ovat puolustusvoimat, viranomaiset, alan teollisuusyritykset sekä jälleenmyyjät. Nammolla on tehtaat Vihtavuoressa, Sastamalassa ja Lapualla sekä toimistot Vantaalla ja Tampereella. Vihtavuoren tehdas valmistaa puolustusvälineitä; laukauksia, panoksia ja komponentteja.

 

Edeltäjän jäädessä eläkkeelle etsimme Nammo Lapua Oy:lle Laukaaseen Vihtavuoren tehtaalle

 

Valmistuspäällikköä

 

Tehtäväsi on vastata ampumatarviketuotannon tehokkaasta toiminnasta ja sen kehittämisestä systemaattisesti jatkuvan parantamisen periaatteella. Vastaat työturvallisuudesta, tuotannonsuunnittelusta, resurssoinnista ja henkilöstön johtamisesta yhdessä esimiesten kanssa. Teet hyvää yhteistyötä eri toimintojen kanssa ylläpitäen hyvää palvelutasoa ja laatua asiakkaille.

 

Sinulla on useamman vuoden kokemus vastaavista tuotannonjohtotehtävistä ja vähintään insinööritasoinen tekninen koulutus. LEAN-työkalujen sekä laatu- ja ympäristöjärjestelmien tuntemus on tehtävässä eduksi. Sinulla on sujuva suullinen ja kirjallinen englannin kielitaito. Olet yhteistyökykyinen, määrätietoinen ja analyyttinen kehittäjä sekä viet asiat loppuun saakka. Sinulla on hyvät vuorovaikutus-, neuvottelu- ja henkilöjohtamistaidot, joilla saat organisaation mukaasi.

 

Lisätietoja saat soittamalla EEZY PERSONNEL, konsultit Piritta Nauha, puh. (03) 3138 0422 ja Ari Juvonen, puh. (03) 3138 0444. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 5.4.2020 mennessä www.personnel.fi -sivujen kautta.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Nammo Lapua Oy

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!