Varainhankkija

Varainhankkijan työ pähkinänkuoressa

 

Varainhankkijan, eli feissarin, työ on kaduilla, kauppakeskuksissa ja ihmisten ovilla tehtävää monipuolista varainhankintatyötä. Työ on luonteeltaan tulostavoitteellista ja myynnin kaltaista.

Varainhankkijan työssä pääset kohtaamaan erilaisia ihmisiä ja innostamaan heidät tukemaan työtämme kriisi- ja konfliktialueilla. Varainhankkijana menestyminen edellyttää rohkeutta kohdata vieraita ihmisiä, positiivisuutta sekä tulostavoitteellista asennetta. Aiempi kokemus varainhankinnasta tai myynnistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole työn tekemisen edellytys.

Työ soveltuu joustavuutensa vuoksi erinomaisesti esimerkiksi opintojen ohelle ja kesämenojen ympärille sovitettavaksi. Saat mahtavien työkavereiden ja yhteisöllisen työilmapiirin lisäksi ainutlaatuisen mahdollisuuden pelastaa työsi kautta ihmishenkiä. Ammattitaitoiset koordinaattorimme kouluttavat tehtävään kattavasti ja tukevat sinua onnistumaan työssäsi.

Tarjoamme varainhankkijan töitä alkavaksi sopimuksen mukaan seuraavissa kaupungeissa: Helsinki, Espoo, Vantaa, Porvoo, Lahti, Tampere, Turku.

Työn luonteen takia edellytämme hakijoilta 18-vuoden ikää.

Tiedusteluihin varainhankkijan työstä vastaa varainhankinnan koordinaattori Jaakko Klemettilä, Puh. +358 44 7565728 sähköposti: jaakko.klemettila@helsinki.msf.org

 

Lääkärit Ilman Rajoja pyrkii edistämään yhdenvertaisuutta rekrytoinneissaan. Toivomme hakemuksia kaikenikäisiltä ja eri taustoista tulevilta hakijoilta. Toimitilat ovat esteettömät.

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: osa-aikainen

Etsimämme henkilö

Varainhankkijan työ vaatii, että:

· Olet positiivinen, itsevarma ja tulostavoitteellinen.

· Olet motivoitunut työskentelemään varainhankinnan ja myynnin parissa.

· Sinulla on hyvät kommunikaatio- ja tiimityöskentelytaidot.

· Sitoudut Lääkärit Ilman Rajoja -järjestön arvoihin.

Työsuhde-edut

Varainhankkijoilla on 12,83 € kiinteä tuntipalkka sekä 12% lomakorvaus (yhteensä 14,36€/h). Kokemuslisä on 2 % jokaista 12 työssäolokuukautta kohden Lääkärit Ilman Rajoja -järjestössä. Feissausta tehdään neljän-kuuden tunnin vuoroissa ma-pe kello 10-20 välillä. 

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!