Varaosamyyjä, Bronto Skylift Oy

Bronto Skylift on hydraulisia henkilönostimia valmistava metallialan yritys ja alansa markkinajohtaja maailmassa. Tuotevalikoimassamme on noin 50 mallia, joiden joukosta löytyy ratkaisuja aina 112 metrin työskentelykorkeuteen asti. Suunnittelemme, valmistamme, myymme ja huollamme ratkaisujamme erityisesti palo- ja pelastustoimen sekä teollisuuden tarpeisiin. Viimeisten 50 vuoden aikana olemme toimittaneet yli 7 000 alustayksikköä palokunnille ja teollisuusasiakkaille kaikilla mantereilla, yhteensä yli 120 maahan. Pääkonttorimme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa. Meillä on myös tytäryhtiöt Saksassa, Ruotsissa, Sveitsissä ja Yhdysvalloissa. Lue meistä lisää: www.brontoskylift.com

Haussa on nyt Pirkkalaan

Varaosamyyjä

työskentelemään monipuolisissa, vaihtelevissa ja asiakaslähtöisyyttä vaativissa tehtävissä. Haluaisitko sinä antaa panoksesi yhdelle suomalaisen vientiteollisuuden menestyjistä ja liittyä osaajajoukkoomme?

Tulet vahvistamaan After Sales -organisaatioomme kuuluvaa nelihenkistä varaosamyyntitiimiämme. Tiimin vastuulla on tytäryhtiöidemme, huoltokumppaneidemme ja osin myös loppuasiakkaidemme varaosatarpeet maailmanlaajuisesti. Työtehtäviisi kuuluvat varaosakyselyihin vastaaminen, niihin liittyvät selvitykset, hinnoittelu, tarjouskyselyt toimittajilta ja alihankkijoilta, varaosien osto-, varasto- ja lähetystoiminnot sekä laskutus. Työkielenäsi on englanti. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Työtehtävä edellyttää Office-ohjelmistojen sekä tietotekniikan sujuvaa käyttöä.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä taustaa ja kokemusta työskentelystä kansainvälisessä työympäristössä teollisuuden parissa. Mahdollinen aiempi kokemus vastaavista tehtävistä varaosa- sekä after sales –toimintoihin liittyen katsotaan eduksesi. Tehtävä edellyttää teknisten piirustusten lukutaitoa ja teknisten asioiden nopeaa omaksumiskykyä.

Henkilönä olet organisointi- ja priorisointitaitoinen tekijä, joka tuottaa asiakkaille laadukkaita palveluja ja näkee myös varaosapalvelujen myynnin mahdollisuudet asiakastilanteissa. Tartut tehtäviin ripeästi ja pidät langat käsissäsi kiireenkin keskellä. Olet palvelualtis tekijä, joka haluaa kehittyä ja kehittää tekemisen kautta. Tiimissä olet osallistuva ja kannat kortesi kekoon hyvän työilmapiirin ylläpitämiseksi ja toimintojen eteenpäin viemiseksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden, vapautta ja vastuuta sopivassa suhteessa, osaavan työyhteisön sekä työn mielenkiintoisten tuotteiden parissa. Tartu siis tähän mahdollisuuteen ja esittele rohkeasti itsesi! Täytämme paikan soveltuvan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

Tiedustelut ja hakuohjeet:

Lisätietoja tehtävästä antaa Mentekin konsultti Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@mentek.fi

Hae paikkaa ilmoituksen ylä- ja alalaidassa olevaa hae tätä paikkaa -nappia painamalla. Ilmoitathan hakemuksesi yhteydessä myös alustavan palkkatoiveesi. Tervetuloa mukaan rekrytointiprosessiin!

 

 

Mentek Advisors on rekrytointi-, suorahaku- ja valmennuspalveluita tarjoava asiantuntijayritys, joka yhdistää osaajat ja yritykset sekä verkostot vaikuttavalla tavalla. Tarjoamme palveluitamme modernin teknologian tukemana kaikkialla Suomessa. Mentek tulee sanoista menestyksen tekijä. Yritysten ja yhteisöjen menestyksen takana on aina menestyksen tekijä, ihminen. Kun menestyksen tekijät rekrytoidaan heille soveltuviin ja merkityksellisiin työtehtäviin, toisiaan täydentäviin työyhteisöihin ja kannustavan johtamiseen piiriin, syntyy menestystarinoita. Mentekillä missiomme on mahdollistaa menestys auttamalla menestyksen tekijöitä ja yrityksiä löytämään toisensa sekä yhdistämään heidän päämääränsä yhteiseksi tulevaisuudeksi. Olemme tukena myös muutostilanteissa, kun yksilö tai yritys kohtaa haasteita. www.mentek.fi

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva / vakituinen

Bronto Skylift Oy

Sijainti: Tuottotie 2, 33960 Pirkkala
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!