Varastotyöntekijä, kesätyö

Tamro
Tamrotalo, Rajatorpantie 41 B 01640 Vantaa
määräaikainen
Haku alkaa ja päättyy

Meillä Tamrossa tehdään merkityksellistä varastotyötä tarmolla ja sydämellä. Varmistamme omalta osaltamme, että lääkkeet ja muut terveys- ja hyvinvointituotteet toimitetaan nopeasti ja moitteettomassa kunnossa asiakkaille. Haluamme taata laadukkaan toiminnan myös vuosilomakaudella ja tarjoamme tulevana keväänä/kesänä vastuullista työtä Vantaan logistiikkakeskuksessa.

Etsimme siis sinua - reipas ja ripeä kesätyöntekijä! 

Kevät-/kesätyöntekijämme pääsevät tekemään esimerkiksi tuotteiden keräilyä ja hyllytystä sekä tilausten vastaanottamista ja lähettämistä. Tarvitsisimme kesätyötehtäviin myös muutaman trukinajotaitoisen henkilön.  Töitä tehdään varastossamme itsenäisesti samalla kuitenkin hyvässä yhteistyössä työkavereiden kanssa. Työ on vastuullista ja vaatii tarkkuutta yhdistettynä ripeään työskentelytahtiin.  Perehdytämme kaikki uudet työntekijät työsuhteen alussa huolellisesti työtehtäviin ja tarjoamme mahdollisuuden uuden oppimiseen.

Kesätyöntekijöiden apua kaivataan erityisesti kesä-elokuun aikana. Joissain tehtävissä tarvetta voi olla jo paljon aiemmin keväällä (esim. osa-aikaisesti), joten ilmoitathan hakemuksessasi käytettävyytesi. Työvuorot sijoittuvat maanantaista perjantaihin klo 08:00 – 18:00 välille.

Etsimämme henkilö

Arvostamme ennen kaikkea hyvää asennetta työntekoa kohtaan sekä halua ja kykyä oppia uusia asioita.

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

 • ripeä työskentelyote
 • tarkkuus
 • huolellisuus
 • hyvät yhteistyötaidot

Tamron varastotyössä pääset tutustumaan logistiikkakeskuksen toimintaan terveys- ja hyvinvointituotteiden parissa ja opit mitä kaikkea tapahtuu tuotteen vastaanottamisen ja lähettämisen välissä.

Meillä on käytössä kaupan työehtosopimus ja palkkaryhmä B2.

Kiinnostuitko? Hae kevät-/kesätyöhön mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 16.4.2021.

Vantaan varaston kesätyötehtävistä voit tarvittaessa kysyä lisätietoja varastoesimies Jorma Suihkolta (jorma.suihko@tamro.com tai 040 565 5030).

 

 

  Tamro

  Tamro on Suomen johtava lääkkeiden ja terveystuotteiden jakelija sekä palveluntarjoaja. Huolehdimme lääkkeet ja terveystuotteet laadukkaasti ja turvallisesti kuluttajien saataville kaikkialle Suomessa. 

  Tamro on yhdistäjä, joka nivoo terveystoimialan eri toimijat yhteen ja luo pohjan terveystoimialan yhteiselle kehitykselle. Kehitämme suomalaista terveydenhuoltoa ja suomalaisten hyvinvointia tarmolla ja sydämellä. Tamro Oyj kuuluu PHOENIX-konserniin​, joka on Euroopan johtava terveystoimialan palveluiden tuottaja.

  Ota yhteyttä:

  Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

  Muutoksia tallennetaan
  Muutoksia tallennetaan
  Tallennettu!