Varastotyöntekijä kympin tehtävään

Tamro
Postitorvenkatu 32, 33840 Tampere
Vakituinen, kokoaikainen
Haku alkaa ja päättyy

Etsimme luotettavaa, vastuuntuntoista ja innostavaa varastotyöntekijää jakeluvarastoomme kympin rooliin

 

Kymppi tekee meillä normaalia varastotyötä esimerkiksi erilaisia keräily- ja/tai lähettämötehtäviä ja sen lisäksi työskentelee varastoesimiehen apuna erilaisissa työnjohtotehtävissä. Nyt palkattava kymppi tulisi työskentelemään erityisesti yövuorossa pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin noin klo 22-07 välillä.

 

Kymppi toimii esimerkkinä muulle työyhteisölle ja kykenee ohjaamaan myös muita työntekijöitä positiivisella otteella. Tehtävään valittavalla henkilöllä on kokemusta varastossa tai muussa soveltuvassa ympäristössä työskentelystä. Työssä käytetään tarvittaessa trukkia ja erilaisia varastonohjausjärjestelmiä. Koska työtä tehdään pääsääntöisesti yöaikaan, sen tulisi olla toivomasi ja sinulle parhaiten sopiva työaika. Arvostamme erityisesti innostunutta ja positiivista suhtautumista erilaisiin muutoksiin ja rohkeutta saada asioita aikaiseksi. Meillä on käytössä kaupan työehtosopimus.

 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin laitathan hakemuksen mahdollisimman pian. Käymme läpi haastateltavia henkilöitä jo hakuajalla. Rekrytointiprosessimme sisältää suppean turvallisuusselvityksen. Lisätietoja työajoista ja tehtävästä voit kysellä varastoesimies Mika Pajulalta mika.pajula@tamro.com.

 

Etsimämme henkilö

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • Trukilla ajotaito tai halu oppia
  • Tietotekniset valmiudet
  • Innostava
  • Vastuuntuntoinen
  • Esimerkillinen työskentelyote

Tamro

Tamro on Suomen johtava lääkkeiden ja terveystuotteiden jakelija sekä palveluntarjoaja. Huolehdimme lääkkeet ja terveystuotteet laadukkaasti ja turvallisesti kuluttajien saataville kaikkialle Suomessa. 

Tamro on yhdistäjä, joka nivoo terveystoimialan eri toimijat yhteen ja luo pohjan terveystoimialan yhteiselle kehitykselle. Kehitämme suomalaista terveydenhuoltoa ja suomalaisten hyvinvointia tarmolla ja sydämellä. Tamro Oyj kuuluu PHOENIX-konserniin​, joka on Euroopan johtava terveystoimialan palveluiden tuottaja.

Ota yhteyttä:

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!