Vakituinen / Teknobulevardi 3-5, 01530 Vantaa

Varikkotyöntekijä

Hae tähän työpaikkaan

Haemme nyt varikkotyöntekijää Helsinki-Vantaan lentoaseman läheisyydessä sijaitsevalle kalustovarikollemme. Vastaat Firan kaluston huollosta ja kunnossapidosta sekä asiakaspalvelusta Firan työmaiden suuntaan. Sovit ja aikataulutat palautuvan ja lähtevän kaluston kuljetukset sekä ylläpidät ja kehität Firan kalustojärjestelmää yhdessä muun kalustovarikon tiimin kanssa.

Odotamme sinulta:

  • sähköasentajan koulutus on eduksi,  sillä merkittävä osa työtehtävää tulee olemaan Firan sähkökaluston tarkastaminen ja huolto
  • rakennusalan kokemusta – tunnet rakennustyömaalla käytettävän kaluston ja termistön
  • oma-aloitteisuutta – työ on itsenäistä ja vastuullista
  • perus IT-taitoja
  • suomen kielen taitoa
  • luontaista asiakaspalveluntaitoa

 

Fira tarjoaa lakisääteistä huomattavasti laajemmat työterveyshuollon palvelut ja työntekijämme on lisäksi vakuutettu vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella. Saat myös puhelin-,lounas- sekä liikunta- ja kulttuuriedun. 

Firassa tykätään tehdä töitä yhdessä. Luomme ja ylläpidämme yhteistä kulttuuria erilaisilla tapahtumilla kuten pikkujouluilla, kesäjuhlilla sekä kaikkien firalaisten yhteisillä Suuntauspäivillä.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Eli haethan jo tänään?

Lisätietoja tehtävästä Työturvallisuuspäällikkö Teemu Latvalta puh. 040 754 2600 tai etunimi.sukunimi@fira.fi

 

 

 

 

 

Työpaikasta lyhyesti

  • Varikkotyöntekijä, Vakituinen
  • Fira, Teknobulevardi 3-5, 01530 Vantaa
  • Haku alkaa ja päättyy
Hae tähän työpaikkaan

Fira

Fira on rakennusalaa uudistava kasvuyritys, joka rakentaa kaupunkia ihmisten kanssa ja luo mahdollisuuksia uudelle liiketoiminnalle. Fira-konserniin kuuluu asuntoja, liike- ja toimitiloja, modernisointia ja putkiremontteja päätoteuttajana tekevä Fira Oy sekä digitaalisia ja modulaarisia palveluja kehittävä älypalvelut. Fira-konsernin pääkonttori sijaitsee Vantaan Technopoliksessa, ja vuonna 2018 konsernin liikevaihto oli 226 miljoonaa euroa.

Sijainti: Teknobulevardi 3-5, 01530 Vantaa

Kaupungit kasvavat ja elävät ihmisten mukana, asukkaiden ehdoilla. Toteutamme uudis-, korjaus-, linjasaneeraus- ja asuntorakentamishankkeita. Etsimme rohkeasti uudenlaisia toimintamalleja esimerkiksi yhteisörakentamisesta ja verkostomaisista toimintatavoista. Firalainen sananlasku sanoo ”Jos haluat mennä nopeasti, mene yksin. Jos haluat mennä pitkälle, mennään yhdessä.” 

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!