Varkaus: Vakuutusneuvottelija

Asiakastyytyväisyys on meille sydämen asia

 

TULE MEILLE  Vakuutusneuvottelijaksi

 

tekemään hyvää ja kasvamaan vakuutusalan ammattilaiseksi. Tarjoamme yhdessä lisäturvaa maailman johtavan vahinkovakuuttajan AIG:n lukuisten yhteistyökumppaneiden asiakaskantoihin.  Suomessa AIG tekee läheistä yhteistyötä mm Syöpäsäätiön kanssa. Toiminnallamme ylläpidämme asiakkaiden elämänlaatua ja olemme valmiina huomiseen.

 

Työ tapahtuu arkisin päiväsaikaan puhelimitse hyödyntäen viimeisintä tekniikkaa asiakashallinnassa. Teet vakuutustarjooman alusta loppuun saakka itse. Jokaisen päivän päätteeksi voit todeta auttaneesi asiakkaita turvallisempaan huomiseen. Työskentelet päätoimipisteessämme Varkaudessa 100 työkaverin kanssa. Meillä on kymmeniä eri asiakkuuksia, joten sinulla on mahdolisuus työllistyä ajan myötä myös muihinkin projekteihin oman kiinnostuksen mukaisesti.

 

Olet osana kohta 20 vuotta toiminutta myyntitiimiämme. Meillä uskalletaan heittäytyä ja kokeilla uusia asioita päästäksemme tavoitteisiin ja toivomme kuulevan myös sinun innostuneisuuden ja naurun joukossamme. Arkeamme on myös nauttia, kiittää ja juhlistaa onnistuneita tuloksia.

 

Palkka muodostuu sekä kiinteästä palkasta että henkilökohtaisesta myyntiprovisiosta perustuen ICT- alan Tes:iin. Olemme ehdottomasti palvelualan parhaita palkanmaksajia. Henkilöstö on meidän moottorimme ja haluamme, että jokainen meistä on hyvässä hapessa. Kannustamme henkilökuntaamme liikkumisen ja kulttuurin pariin tarjoamalla eri etuuksia.

 

Tämä työpaikka on todellinen näköalapaikka Suomen kuluttajamarkkinaan. Pääset kehittämään omaa osaamistasi myynnillisen asiakaspalvelun saralla ja varmastikin huomaat, että jokainen päivä on erilainen ja täynnä kokemuksia.  Arvostamme oppimista. Meillä valmistuu vuosittain kymmeniä ammattitutkinto-opiskelijoita. Sinullakin on mahdollisuus työn ohessa opiskella itsellesi päivitetty tai kokonaan uusi tutkinto.

 

Olemme aito varkautelainen yritys, joka on ylpeä maakuntasijainnistaan ja aidosta rempseästä otteestaan. Jos kiiinnostuit vaikka jostakin kirjoittamastamme, otathan yhteyttä meihin. Tutustumme mielellämme sinuun lisää. Aloitamme työt helmikuussa, joten olethan liikkeellä sitä ennen.

 

 

Lämpimin terveisin, Call Wavesin väki

 

Löydät meidät osoitteesta: www.callwaves.fi/rekrytointi tai soita meille  020 7191 350  ja pyydä yhdistämään rekrytointitiimiin.

 

 

Hakupäättyy 13.2.2018

Työskentelypaikkakunta Varkaus

 

Hakuaika alkaa:

Call Waves Solutions Finland Oy

Kampikuja 4 78200 Varkaus

Savilahdenkatu 10 A 50100 Mikkeli

Asemakatu 7 70100 Kuopio

Puhelin: +358 20 7191 350
Sijainti: Kampikuja 4, 78200 Varkaus
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!