Vastaavia työnjohtajia

Kiinnostaako rakennusalan ravistelu ja uuden kehittäminen? Etsimme nopeasti kasvavaan jengiimme rohkeita tekijöitä, jotka tahtovat viedä sekä omaa että muiden tekemistä yhdessä eteenpäin. Meillä on vauhdikas ja avoin työyhteisö, jossa ei tyydytä vanhaan.

Haemme nyt liike- ja toimitilat sekä asuntorakentamisen yksikköihimme vastaavia työnjohtajia pääkaupunkiseudulla alkaviin kohteisiin. Vastaavan työnjohtajan tehtäviin kuuluvat esim. aliurakoitsijasuhteiden ja -sopimusten johtaminen, työmaaprojektien organisoinnista ja aikatauluista vastaaminen, laadun- ja turvallisuuden valvonta sekä työmaan etenemisen varmistaminen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa rakennusalan koulutusta (diplomi-insinööri, rakennusinsinööri, rakennusmestari tms.), ymmärrystä ja kokonaisnäkemystä työmaaprojektien johtamisesta, hyviä vuorovaikutustaitoja, laatu- ja kustannustietoista toimintatapaa sekä asiakaspalvelulähtöisyyttä. Tietomallipohjaisten työkalujen käyttötaito katsotaan eduksi.

Tule mukaan rakennusalan huippujengiin, jossa ravistellaan rakennusalaa yhdistämällä digitaalisuus ja yhdessä tekeminen. Meillä pääset uudistamaan rakennusalaa osaavassa porukassa, joka rakentaa kaupunkia ihmisten kanssa ja luo mahdollisuuksia uudelle liiketoiminnalle. Pääset vaikuttamaan ihmisten arkeen – koteihin ja rakennettuun ympäristöön. Me uskomme, että fiksumpi yhteiskunta rakennetaan yhdessä.

Lisätietoja: 

Asuntotuotanto - Ville Sireni puh. 050 574 4859

Liike- ja toimitilat - Ari Anttilainen puh.  050 331 6742

 

Haku alkaa ja päättyy

Fira

Fira on rakennusalaa uudistava kasvuyritys, joka rakentaa kaupunkia ihmisten kanssa ja luo mahdollisuuksia uudelle liiketoiminnalle. Fira-konserniin kuuluu asuntoja, liike- ja toimitiloja, modernisointia ja putkiremontteja päätoteuttajana tekevä Fira Oy sekä digitaalisia ja modulaarisia palveluja kehittävä älypalvelut. Fira-konsernin pääkonttori sijaitsee Vantaan Technopoliksessa, ja vuonna 2018 konsernin liikevaihto oli 225,9 miljoonaa euroa.

Sijainti: Teknobulevardi 3-5, 01530 Vantaa

Firalainen sananlasku sanoo ”Jos haluat mennä nopeasti, mene yksin. Jos haluat mennä pitkälle, mennään yhdessä.” Kerro meille oppimisunelmasi ja suunnataan katseemme yhdessä kohti tulevaa!

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!