Vastuullisen sijoittamisen päällikkö

Haussa

Vastuullisen sijoittamisen päällikkö

Haemme vastuullisen sijoittamisen päällikköä kehittämään vastuullisen sijoittamisen toimintatapoja ja tulevaisuutta sekä vastaamaan päivittäisiin haasteisiin. Tarjolla on laaja tehtäväkenttä Suomen suurimpien sijoittajien joukkoon kuuluvan yhtiön ja vastuullisen sijoittamisen edelläkävijän palveluksessa. Pääset maailmanlaajuisen vastuullisen sijoitustoiminnan näköalapaikalle.

Teet tiiviistä yhteistyötä muiden vastuullisen sijoittamisen ammattilaistemme ja koko sijoitusorganisaation kanssa. Myös Ilmarisen yhtiö- ja vastuullisuusviestinnän asiantuntijat ovat keskeisiä yhteistyökumppaneitasi. Vastuullisen sijoittamisen tehtäväkenttä on globaali, joten yhteydet kansainvälisiin kollegoihimme ja vastuullisuustoimijoihin ovat merkittäviä.

Vastuullisen sijoittamisen tiimissämme toimii päällikön lisäksi kaksi vastuullisen sijoittamisen analyytikkoa. Vastuullisen sijoittamisen päällikkö raportoi Ilmarisen sijoitusten allokaatiojohtajalle.

Ilmarisen eläkevastuiden katteena on yli 46 miljardin euron sijoitusvarallisuus ja olemme Suomen suurimpia sijoittajia. Ilmarinen on kansainvälisesti arvostettu toimija, vastuullinen sijoittaja ja aktiivinen omistaja. Sijoitamme eläkevarat vastuullisesti, tuottavasti ja turvaavasti. Vastuullinen sijoittaminen on Ilmariselle tärkeää, ja vastuullisen sijoittamisen periaatteemme koskevat kaikkia sijoituspäätöksiämme. Otamme sijoituspäätöksiä tehdessämme huomioon taloudellisten näkökohtien lisäksi myös ympäristön, sosiaalisen vastuun ja hyvän hallinnon (ESG) näkökulmat. Vastuullisessa sijoittamisessa katsotaan paitsi nykypäivää myös pitkälle tulevaisuuteen ja vastuullinen sijoittaminen kehittyy nopeasti. Tutustu vastuullisen sijoittamisen periaatteisiimme

Odotamme sinulta taitoa ja tahtoa

Edellytämme sinulta

  • vastuullisen sijoittamisen näkemyksellistä ammattilaisuutta
  • sijoitustoiminnan eri omaisuusluokkien ja niiden vastuullisuuskysymysten hyvää tuntemusta
  • soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa
  • vahvoja ja monipuolisia vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa ja luontevaa esiintymiskykyä  
  • sujuvuutta ja vakuuttavuutta puhujana ja kirjoittajana sekä suomeksi että englanniksi
  • itsenäisyyttä ja tavoitteellisuutta toiminnassasi
  • kykyä kuunnella ja arvostaa myös muiden mielipiteitä

Meille kannattaa tulla

Tämä on paikka, jossa pääset käytännössä vaikuttamaan vastuullisen sijoittamisen tulevaisuuden toimintatapoihin. Tarjoamme sinulle laajat näkymät globaaliin sijoitustoimintaan, suomalaiseen yrityskenttään sekä mielenkiintoisen ja monipuolisen työn osana tuloksentekijätiimiä ja mukavaa työyhteisöä. Pääset käyttämään taitojasi ja osaamistasi laajasti. Työssäsi saat haastaa itseäsi ja tukenasi on vahvojen asiantuntijoiden verkosto.

Hyvä työelämä on meille tärkeää – tuemme sitä monella tavalla. Meillä on osaavat ihmiset ja innostava ilmapiiri. Teemme merkityksellistä työtä ja haluamme olla vetovoimaisin työelämän kumppani – vastuullisesti sinua varten.

Hae nyt

Lisätietoja tehtävästä antaa allokaatiojohtaja Esko Torsti puh. 050 629 42 ke 27.5., to 28.5. ja pe 29.5. klo 13.00–15.00. Muina aikoina voit olla yhteydessä rekrytoinnin yhteistyökumppanimme Eezy Personnelin konsulttijohtajaan Janne Metsään, puh. 040 090 9927.

Hae työpaikkaa sunnuntaihin 7.6.2020 mennessä "hae tähän työpaikkaan" -painikkeen kautta.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Keskinäinen eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen

Tarjoamme parempaa työelämää.

Työeläkevakuuttaminen on tärkeä osa hyvinvointiyhteiskuntaa. Huolehdimme yli miljoonan suomalaisen eläketurvasta. Keräämme ja sijoitamme eläkevaroja vastuullisesti. Rakennamme parempaa työelämää ja edistämme työkykyä. Näin tuemme koko Suomen menestystä. Meillä on mielenkiintoiset ja monipuoliset työt, toimivat työvälineet sekä mukavat ja osaavat työkaverit. Viihtyisissä työtiloissamme voit etsiä oman tapasi tehdä töitä. Tuemme vahvasti työntekijöidemme työkykyä. Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Ruoholahdessa. Tule tekemään parempaa työelämää kanssamme!

Katso ja lue lisää Ilmarisesta ja ihmisistämme

Sijainti: Porkkalankatu 1, Helsinki
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!