Viestintäasiantuntija

Onko viestinnällä vaikuttaminen sydäntä lähelläsi? Innostutko monikanavaisesta viestinnästä yrityksen sisäisille ja ulkoisille sidosryhmille? MPY konsernissa on nyt loistopaikka avoinna – Etsimme vahvistukseksi: 

Viestintäasiantuntijaa

Haemme osaavaa ja innostunutta viestintäasiantuntijaa, jolla on näyttöjä ulkoisesta ja sisäisestä viestinnästä sekä näkyvyyden kasvattamisesta sosiaalisessa mediassa. Etsimämme henkilö on työotteeltaan aikaansaava ja idearikas. Pääset kehittämään ja toteuttamaan eri sidosryhmille tarkoituksenmukaista viestintää yhteistyössä henkilöstöjohtamisen ja markkinoinnin tiimien kanssa. Tehtävä on MPY:llä uusi ja se rakennetaan sopivan henkilön osaamisen ja vahvuuksien mukaiseksi. Viestintäasiantuntijana työskentelet henkilöstö- ja viestintäjohtajan tiimissä.    

Arvostamme osaamista ja kokemusta seuraavista: 

  • sisällön tuottaminen sisäisiin ja ulkoisiin viestintäkanaviin
  • julkaisujen ja tiedotteiden tuottaminen
  • näkyvyyden kasvattaminen sosiaalisessa mediassa
  • yrityskuvan ja työnantajakuvan kehittäminen 
  • työntekijöiden ja esimiesten tukeminen viestintäkulttuurin luomisessa

Miksi kannattaa tulla meille? 

MPY:läisten ja asiakkaidemme mukaan kiistattomasti parasta MPY:ssä on meidän ihmisemme. Pääset osaksi loistavaa työyhteisöä, jossa tuemme ja autamme toinen toisiamme. Meillä tehdään hommia suurella sydämellä, asiakkaan ja toinen toistemme parhaaksi. Kehitämme viestintää ja henkilöstöjohtamista aktiivisella otteella, ja meillä pääset näyttämään kykysi ja myös kehittämään osaamistasi uudelle tasolle. Uratarinoita ja kokemuksia MPY:llä työskentelystä pääset lukemaan täällä. Tutustu myös Instagram-tiliimme, jossa esittelemme arkea MPY:llä!

Ensisijaisesti haemme asiantuntijaa Vantaan toimipisteellemme, mutta myös muut MPY:n paikkakunnat ovat mahdollisia.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, kysy rohkeasti lisää tehtävästä henkilöstö- ja viestintäjohtaja Satu Berliniltä puhelimitse +358 44 030 1480 tai sähköpostitse satu.berlin@mpy.fi. Toimithan pian, sillä teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä. Töiden aloitus sopimuksen mukaan, mahdollisesti pikaisellakin aikataululla. Liitäthän hakemukseesi CV:n sekä hakemuskirjeen, jossa perustelet omin sanoin, miksi sinä olisit oikea henkilö tehtävään ja mitä sinä voisit tuoda asiakkuuksiin ja kollegoille. 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

MPY Osuuskunta

MPY on 135-vuotias kasvava ja kehittyvä asiantuntijayritys, jonka juuret ovat syvällä Suomen maaperässä. Olemme paikallisesti ja valtakunnallisesti palveleva IT-kumppani niin yksityisille kuin yrityksillekin. MPY-konserniin kuuluvat emoyhtiö MPY Osuuskunta sekä liiketoimintayhtiöt MPY Telecom ja MPY Yrityspalvelut

Meitä on jo yli 160 asiantuntijaa ja etsimme jatkuvasti uusia osaajia eri tehtäviin ja paikkakunnille. Lue meistä yrityksenä lisää täällä.

Ota yhteyttä:

Sähköposti: rekry@mpy.fi
Sijainti: Äyritie 18, 01510, Vantaa
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!