Viestintäpäällikkö

Haemme Tamron Markkinointi ja viestintä – tiimin innokasta ja osaavaa

VIESTINTÄPÄÄLLIKKÖÄ

Vastuullesi kuuluvat asiakasviestinnän, kriisi- ja häiriöviestinnän sekä sisäisen viestinnän kokonaisuudet kattaen suunnittelun, koordinoinnin ja toteuttamisen. Tehtävässä kehität Tamron mainetta, työnantajamielikuvaa sekä henkilöstökokemusta viestinnän moninaisia keinoja hyödyntäen. Viestinnän vaikuttavuuden mittaaminen sekä viestinnän toimintamallien kehittäminen ovat olennainen osa toimenkuvaasi. Työtäsi teet tiiviissä yhteistyössä liiketoimintojen, HR:n ja muun markkinointi ja viestintä -tiimin kanssa. 

Odotamme sinulta kokemusta ja näyttöjä monipuolisista viestinnän tehtävistä niin strategisella kuin käytännönkin tasolla. Olet aikaansaava ja osaamistasi jatkuvasti kehittävä viestijä, jolla on myös kyky valmentaa muita viestimään. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja useamman vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä. Kokemus terveydenhuollon alalta katsotaan eduksi.

Sinulla on hyvät työn organisointitaidot sekä paineensietokyky. Tuotat vaikuttavaa sisältöä monikanavaisesti ja hallitset tarinankerronnan. Suunnitelmallinen ja oma-aloitteinen ote tekemiseen sekä asiakaslähtöinen asenne ovat tehtävässä menestymisen edellytyksiä. Ymmärrät sisäisen viestinnän merkityksen, olet helposti lähestyttävä ja kannustava viestinnän lähettiläs! 

Tarjoamme sinulle vastuullisen roolin ja mielenkiintoisen tehtävän yrityksessä, joka on kehittänyt suomalaista terveydenhuoltoa ja suomalaisten hyvinvointia jo vuodesta 1895 lähtien. Viestintätiimimme on eteenpäin katsova ja kanssamme sinulla on mahdollisuus myös oppia uutta ja kehittää osaamistasi. Tiimissämme tehdään työtä kirjaimellisesti tarmolla ja sydämellä. Toimipaikkasi sijaitsee Tamrotalossa Vantaalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa markkinoinnin ja viestinnän päällikkö Hanne Bergholm keskiviikkona 15.1. klo 12.00–13.00 ja torstaina 23.1. klo 14.30–15.30 puhelimitse numerosta 040 837 0136 tai muina aikoina sähköpostitse hanne.bergholm@tamro.com. Halutessasi voit myös soittaa nykyiselle viestintäpäälliköllemme Maija Kuhlmanille, joka vastaa mielellään kysymyksiisi torstaina 16.1. klo 9.00-10.00 numerossa 040 718 2206.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen

Tamro

Tamro on Suomen johtava lääkkeiden ja terveystuotteiden jakelija sekä palveluntarjoaja. Huolehdimme lääkkeet ja terveystuotteet laadukkaasti ja turvallisesti kuluttajien saataville kaikkialle Suomessa. 

Tamro on yhdistäjä, joka nivoo terveystoimialan eri toimijat yhteen ja luo pohjan terveystoimialan yhteiselle kehitykselle. Kehitämme suomalaista terveydenhuoltoa ja suomalaisten hyvinvointia tarmolla ja sydämellä. Tamro Oyj kuuluu PHOENIX-konserniin​, joka on Euroopan johtava terveystoimialan palveluiden tuottaja.

Puhelin: 020 445 11
Sijainti: Tamrotalo, Rajatorpantie 41 B 01640 Vantaa
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!