Voimajohtosuunnittelija (Sijainti neuvoteltavissa)

Onko sinulla vankkaa osaamista voimajohtojen suunnittelusta ja näkemystä sekä ideoita työskentelytapojen kehittämiseen? Meillä Desprolla pääset mukaan huipputiimiin! Haemme kokenutta voimajohtosuunnittelijaa. Työn sijainti on neuvoteltavissa ja tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta Suomessa.

Tehtäviisi kuuluvat 110kV – 400kV voimajohtoprojektien esi- ja yleissuunnittelun eri vaiheet sisältäen suunnitteludokumenttien tuottamisen lisäksi maastotyöskentelyä, viranomaisneuvotteluja sekä lunastustoimitukseen osallistumista.

Odotamme Sinulta useamman vuoden kokemusta voimajohtojen suunnittelusta 110kV – 400kV linjoilla, kantaverkon rakenteiden ja suunnittelutavan tuntemusta, vuorovaikutustaitoja ja aktiivisuutta eri sidosryhmien kanssa toimiessa, halua kehittää toimintaa yhdessä sekä AutoCAD, MS Office ja sijoitussuunnitteluohjelmisto (esim Basepower) järjestelmäosaamista.

Tarjoamme Sinulle erinomaiset henkilökuntaetuudet ja kilpailukykyisen palkkauksen, vakituisen työsuhteen, monipuolisen tehtävänkuvan ja mahdollisuuden urakehitykseen alan edelläkävijäyrityksessä. Tarjoamme myös intohimoisen yrityskulttuurin, jossa onnistumme ja opimme yhdessä. Ota Despro Engineering seurantaan Instagramissa ja näet mitä työarkeemme kuuluu.

Lisätietoja antaa Karoliina Tuominen (040 358 2540) tai karoliina.tuominen@despro.fi

Hae oheisella lomakkeella viimeistään 31.03.2020.

Hakuaika alkaa:

Despro

Despro on energia- sekä tietoliikennealan asiantuntijapalveluihin erikoistunut yritys. Toimimme sähkönjakeluverkkojen, alueverkkojen, tietoliikenneverkkojen, uusiutuvan energian ja katuvalaistuksen asiantuntijoina. Tarjoamme mm. suunnittelu- ja hankintapalvelut, asiantuntijaselvitykset, hankekonsultoinnit ja ylläpitopalvelut. Palvelumme kattavat myös projektien johtamisen sekä valvonta- ja työmaainsinööripalvelut.

Haluamme uudistaa alan toimintatapoja omalla vahvalla näkemyksellämme: olemme aidosti asiakaslähtöinen ja esimerkillinen henkilöstön osallistamisessa sekä työhyvinvoinnissa. Täytämme asiakaslupauksemme, palvelemme asiantuntevasti ja joustavasti. Autamme asiakasta saavuttamaan omat tavoitteensa aikataulussa. Meillä on vahva yhteishenki ja mikä parasta: maanantaina on kiva tulla töihin!

Despro on täysin toimivan johdon omistuksessa. Tavoitteemme on olla toimialan paras kumppani asiakkaidemme ja henkilöstön arvioimana. Alueellisten toimistomme kautta palvelemme asiakkaita valtakunnallisesti.

 

Suomen intohimoisimmat insinöörit luomassa tulevaisuuden infraa – liity joukkoomme!

Sijainti: Autokeskuksentie 8 B, 33960 Pirkkala

Marika Svard

Puhelin: +358 40 912 1285     Sähköposti: marika.svard@despro.fi

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!