Voimajohtosuunnittelija (Sijainti neuvoteltavissa)

Onko sinulla vankkaa osaamista voimajohtojen suunnittelusta ja näkemystä sekä ideoita työskentelytapojen kehittämiseen? Meillä Desprolla pääset mukaan huipputiimiin! Haemme kokenutta voimajohtosuunnittelijaa. Työn sijainti on neuvoteltavissa ja tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta Suomessa.

Tehtäviisi kuuluvat 110kV – 400kV voimajohtoprojektien esi- ja yleissuunnittelun eri vaiheet sisältäen suunnitteludokumenttien tuottamisen lisäksi maastotyöskentelyä, viranomaisneuvotteluja sekä lunastustoimitukseen osallistumista.

Odotamme Sinulta useamman vuoden kokemusta voimajohtojen suunnittelusta 110kV – 400kV linjoilla, kantaverkon rakenteiden ja suunnittelutavan tuntemusta, vuorovaikutustaitoja ja aktiivisuutta eri sidosryhmien kanssa toimiessa, halua kehittää toimintaa yhdessä sekä AutoCAD, MS Office ja sijoitussuunnitteluohjelmisto (esim Basepower) järjestelmäosaamista.

Tarjoamme Sinulle erinomaiset henkilökuntaetuudet ja kilpailukykyisen palkkauksen, vakituisen työsuhteen, monipuolisen tehtävänkuvan ja mahdollisuuden urakehitykseen alan edelläkävijäyrityksessä. Tarjoamme myös intohimoisen yrityskulttuurin, jossa onnistumme ja opimme yhdessä. Ota Despro Engineering seurantaan Instagramissa ja näet mitä työarkeemme kuuluu.

Lisätietoja antaa Karoliina Tuominen (040 358 2540) tai karoliina.tuominen@despro.fi

Hae oheisella lomakkeella viimeistään 31.03.2020.

Hakuaika alkaa:

Despro

Suomen intohimoisimmat insinöörit luomassa
tulevaisuuden infraa. Despro on energia- sekä tietoliikennealan asiantuntijapalveluihin erikoistunut yritys.

Toimimme sähkönjakeluverkkojen, alueverkkojen, tietoliikenneverkkojen ja katuvalaistuksen asiantuntijoina. Tarjoamme mm. suunnittelu- ja hankintapalvelut, asiantuntijaselvitykset, hankekonsultoinnit ja ylläpitopalvelut. Palvelumme kattavat myös projektien johtamisen sekä valvonta- ja työmaainsinööripalvelut.

Uskomme, että innostavalla työympäristöllä ja työhyvinvoinnilla on suuri merkitys meille kaikille. Kannustamme ihmisiä tuomaan ideat esiin, vaikuttamaan aidosti omaan työhönsä ja kehittämään yrityksen toimintaa. Olemme avoimia uusille ideoille, hyödynnämme uutta teknologiaa ja työkaluja sekä kokeilemme uusia tapoja johtaa ja tehdä työtä. Pidämme huolta työntekijöidemme hyvinvoinnista myös hyvin kokonaisvaltaisesti. Kysy lisää ja liity joukkueeseemme

Sijainti: Autokeskuksentie 8 B, 33960 Pirkkala

Marika Svard

Puhelin: +358 40 912 1285     Sähköposti: marika.svard@despro.fi

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!