Web Developer, Tampere/Helsinki

BearIT Oy

Hakuaika alkaa:

Autamme asiakkaitamme vaativissa ohjelmistoprojekteissa ja tuotamme joustavasti ohjelmistoratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin. Keskitymme enenevissä määrin myös omaan tuotekehitykseen. Lisäksi valmennamme ohjelmistoalan osaajia LearnIT-ohjelmamme kautta. Työllistämme tällä hetkellä parisenkymmentä työntekijää Tampereella ja pääkaupunkiseudulla.

Etsimme nyt uusia osaajia osaksi vakaasti kasvavaa asiantuntijaorganisaatiotamme. Meille sopii hyvin myös, mikäli haluat työskennellä omalla toiminimelläsi. Tehtävässäsi työskentelet projekteissamme mm. sähköisten asiointijärjestelmien ja pilvipalvelujen parissa. Pääset kehittämään aidosti hyödyllisiä ja ihmisille merkityksellisiä ratkaisuja.

Hallitset React/Reduxin sekä backend-kehittämisen Node.js:llä. Tehtävässä avuksesi on mahdollinen kokemuksesi NoSQL-tietokannoista (esim. DynamoDB:stä tai MongoDB:stä). Olemme erittäin kiinnostuneita kuulemaan myös, mikäli sinulla on kokemusta AWS:n palveluiden hyödyntämisestä.

Kaiken toimintamme pohjana on asiantuntijoidemme oma osaaminen ja uteliaisuus uusia asioita kohtaan. Luotamme työntekijöihimme ja kannustamme heitä toimimaan yhdessä, jakamaan tietämystään sekä kokeilemaan uudenlaisia ratkaisuja. Olemme Vuoden työnantaja 2017 ja yhdessä ylpeitä siitä. Pidämme huolta työntekijöistämme ja panostamme yrityksessämme osaamisemme kehittämiseen - viime vuonna mm. kolmasosa työntekijöistämme suoritti AWS-sertifioinnin. Blogistamme voit lukea tarkemmin, millaiset asiat meitä tällä hetkellä puhuttavat.

 

Haluaisitko kuulla lisää? Hienoa! Mekin kuulisimme mielellämme sinusta. Kerro meille osaamisestasi ja kiinnostuksen kohteistasi, niin keskustellaan tarkemmin, millaisia työtehtäväsi meillä voisivat olla. Lisätietoja tehtävästä saat Marika Heleniukselta (HRD & Talent Development Manager, marika.helenius@bearit.fi)

BearIT Oy

Toimintamme ytimessä ovat asiantuntijuus ja korkea laatu, ja tavoitteenamme on ylittää asiakkaidemme odotukset. Työntekijöillämme on vuosien kokemus Nokian ja Microsoftin kaltaisista ohjelmistotaloista. Alan kokemuksen ansiosta olemme vahva ja luotettava liikekumppani.

Haluamme kehittää digitaalisia ratkaisuja, jotka helpottavat asiakkaidemme arkea ja tuovat todellista hyötyä. Joustavana ja nopeasti reagoivana ohjelmistotalona pystymme vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin. Ymmärrämme erilaisten asiakkaidemme yksilölliset tarpeet. Saamme ihmiset ja työn kohtaamaan, ja haluamme luoda uusia työpaikkoja ohjelmistoalalle.

Autamme asiakkaitamme vaativissa ohjelmistoprojekteissa ja tuotamme joustavasti ohjelmistoratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin. Keskitymme enenevissä määrin myös omaan tuotekehitykseemme. Erityisosaamistamme ovat pilvi- ja mobiilikehitys sekä terveydenhuollon digitaalipalvelut. Lisäksi valmennamme ohjelmistoalan työttömiä ja työttömyysuhan alaisia osaajia LearnIT-ohjelmamme kautta. Työllistämme tällä hetkellä parikymmentä työntekijää Tampereella ja Helsingissä.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!