Ympäristöpäällikkö

Rupert Finland Oy hankki vuonna 2016 haltuunsa Lappland Goldminers Oy:n konkurssipesän, joka koostui Pahtavaaran kultakaivoksesta sekä siihen liittyvistä malminetsintä luvista. Vuodesta 2016 Rupert Finland Oy on tehnyt aktiivista tutkimustyötä sekä Pahtavaaran kaivoksella että sen lähialueilla. Tämä työ on johtanut useampiin hyvin mielenkiintoisiin löytöihin, joita tutkimme edelleen ja viemme eteenpäin.

Toimintamme laajentuessa etsimme nyt joukkoomme kokenutta

YMPÄRISTÖPÄÄLLIKKÖÄ

viemään Rupert Finland Oy:n malminetsintä- ja kaivosprojekteja vastuullisesti eteenpäin.

Eläminen ja menestyminen yhdessä ympäröivän luonnon ja yhteisöjen kanssa on meille kunnia-asia. Tässä avainroolissa saat vastuullesi ympäristölupien päivittämisen vastaamaan ajantasaista lainsäädäntöä. Muodostat laadukkaan ja saumattoman yhteistyön yhtiön muiden toimintojen kanssa. Tunnistat, arvioit sekä hallitset ympäristöön liittyviä riskejä ja suunnittelet niiden pohjalta mahdollisia toimenpiteitä. Priorisoit ympäristön näkökulmia yrityksessä, pitäen tavoitteet keskiössä kestävän kehityksen saavuttamiseksi. Tuet ja haastat rohkeasti organisaatiota tunnistamaan kehityskohteita ja osallistut myös itse kehitysprojekteihin.

Uskomme, että yhteiskuntavastuun tulisi olla osa jokaisen vastuullisen yrityksen toimintaa. Olemme käynnistäneet alueella perustilaselvitykset, joista saadaan tietoa aiempien toimijoiden vaikutuksesta alueella. Samaan aikaan tehdään systemaattista ympäristön tarkkailua ja vesinäytteenottoa, viranomaisten antamien ohjeiden mukaan ja saadut tulokset raportoidaan valvovalle viranomaiselle säännöllisesti.

Sinusta
Tartut aktiivisesti toimeen ja olet työskentelytyyliltäsi itsenäinen ja tavoitteellinen. Ymmärrät vastuullisuuden merkityksen osana nykyaikaista liiketoimintaa. Odotamme sinulta erityisesti kokemusta teollisuuden ympäristölupiin ja luvitukseen liittyvien kysymysten parissa työskentelystä.  

Lisäksi edellytämme:

  • Muutaman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä.
  • Tehtävään soveltuvaa korkeakoulu- tai yliopistotutkintoa.
  • Erittäin hyvää suomen kielen taitoa.
  • Sujuvaa englannin kielen taitoa.
  • Muuttoa Sodankylään.
  • Kokemus kaivos ja malminetsintä alalta eduksi mutta ei välttämätöntä
     

Tarjoamme sinulle
Kanssamme pääset mielenkiintoiselle matkalle, tekemään arvokasta työtä kasvavassa yrityksessä. Meillä on hyvä ja nuorekas työilmapiiri. Tulet osaksi kansainvälistä organisaatiota, joka haluaa kehittyä ja mahdollistaa henkilökohtaisen kasvun. Voit vaikuttaa hyvin paljon omaan työnkuvaasi ja kehittää sitä haluamallasi tavalla. Saat tarvittavat työkalut tehtävässä onnistumiseen, kilpailukykyisen palkan sekä asuntoedun.

Tästä eteenpäin
Rekrytointikumppanimme Eezy Personnelin Senior Executive Search Consultant Juhani Lettolammi kertoo sinulle mielellään lisää tehtävästä sekä yrityksestä. Hänet tavoitat numerosta +358 40 551 7060 tai sähköpostilla juhani.lettolammi@eezy.fi.

Hakemuksen, CV:n ja palkkatoiveesi voit jättää 23.5.2021 mennessä osoitteessa www.eezypersonnel.fi.

Haku alkaa ja päättyy

Rupert Finland Oy

Rupert Finland Oy on kanadalaisen Rupert Resources Ltd:n 100% omistama tytäryhtiö. www.rupertresources.com.

Sijainti: Pahtavaarantie 440, Sattavaara
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!