Yritysyhteistyön vastaava

Etsimme yritysyhteistyön vastaavaa lastenoikeusjärjestö Plan International Suomeen. 

Onko sinulla näyttöjä yritysvastuullisuuden tai yritysten yhteiskuntavastuusta? Oletko myynti- ja markkinointihenkinen verkostoituja? Haluaisitko tehdä merkityksellistä työtä kansainvälisessä järjestössä? Jos vastasit kyllä, hae meille töihin vastaamaan yritysyhteistyöstämme. 

 

Tehtävässä vastaat: 

 • Suomen Planin yritysyhteistyön suunnittelusta ja käytännön toteuttamisesta yhdessä varainhankinnan ja ohjelmatyön kanssa.  

 • Yritysvarainhankinnasta, ml. B2B-varainhankinnan konseptointi, myynti, markkinointiviestintä ja asiakkuuksien hallinta yhteistyössä markkinointi- ja lojaliteettitiimin kanssa. 

 • Yritysten yhteiskuntavastuun (CSR) ja kehitysyhteistyöohjelmien yhteensovittamisesta ja yhteistyön linkittämisestä osaksi institutionaalista varainhankintaa.  

 • Yrityksiin kohdistuvasta vaikuttamistyöstä liittyen yritysten CSR-toimintaan ja yksityisen ja julkisen sektorin yhteistyöhön, erityisesti liittyen tyttöjen oikeuksiin ja tasa-arvo -kysymyksiin.  

 

Sinulla on: 

 • Erinomaiset neuvottelu- ja myyntitaidot. Näyttöjä B2B-myynnistä, -markkinoinnista ja -viestinnästä. Olet kokenut esiintyjä ja hallitset myös esitystekniikat Powerpointeista hissipuheisiin. 

 • Näyttöä strategisten, pitkäaikaisten yrityskumppanuuksien rakentamisesta ja asiakkuuksien hallinnasta.  

 • Kokemusta yritysten yhteiskuntavastuusta, etenkin ihmisoikeuksiin ja sosiaaliseen vastuuseen liittyvistä kysymyksistä. Osaaminen ja tausta kehitysyhteistyön kysymyksissä on eduksi tehtävässä. 

 • Kokemusta B2B-palvelu- ja tuotekonseptoinnista sekä innovatiivinen asenne palvelukehityksen suhteen. Ketteränä kehittäjänä jalkautat itse ideoitasi.  

 • Organisoitunut, käytännönläheinen työote, jossa tavoitteet pysyvät mielessä ja langat käsissä kiireenkin hetkillä 

 • Sujuvat viestintätaidot suullisesti ja kirjallisesti, ymmärrys digitaalisen markkinoinnin keinoista B2B-myynnissä ja markkinoinnissa. Kokemusta monikanavaisesta sisällöntuotannosta. 

 • Soveltuva korkeakoulututkinto ja vähintään 3-5 vuotta relevanttia työkokemusta 

 • Sujuva englannin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito, muu kielitaito eduksi.  

 

Me tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä innovatiivisessa kansainvälisessä järjestössä, jossa voit työpanoksellasi konkreettisesti edistää tyttöjen oikeuksia ja tasa-arvoa. Olemme joustava, tulosorientoitunut työporukka, joka tekee töitä intohimolla ja tiedolla johtaen. Roolissasi raportoit varainhankinnan ja ohjelmatyön johtajille.  

Työsuhde on kolmen vuoden määräaikaisuus 31.12.2021 asti mahdollisella jatkolla rahoituksesta riippuen. Haku päättyy 18.1.2019.  Positio täytetään välittömästi sopivan henkilön löydyttyä ja työ alkaa sopimuksen mukaan. 

Työpaikka on Helsingin Kalasatamassa. Tehtävä sisältää jonkin verran matkustamista. 

Tee hakemus ja lähetä CV:si palkkatoiveesi kanssa sähköisessä järjestelmässämme klikkaamalla "Hae tähän työpaikkaan". 

Lisätietoja antaa varainhankinnan johtaja Eva Anttila: eva.anttila(a)plan.fi tai ohjelmatyön johtaja Annukka von Kaufmann annukka.vonkaufmann@plan.fi. Voit myös lukea lisää yritysyhteistyöstämme osoitteessa https://plan.fi/yritykset

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen määräaikainen

Plan International Finland

Lastenoikeusjärjestö Plan International haluaa oikeudenmukaisen maailman, jossa kaikkien lasten oikeudet ja tasa-arvo toteutuvat. Siksi Plan parantaa erityisesti kehitysmaiden tyttöjen elämää ja suojelua. Uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton Plan perustettiin 1937, ja Suomessa toiminta alkoi 1998. Työskentelemme yli 70 maassa. 

Puhelin: 096869800
Sijainti: Lautatarhankatu 6 00580 Helsinki
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!