Vakituinen osa-aikainen / Ähtäri

Aamuvirkulle siivoojalle töitä Ähtärissä

Hae tähän työpaikkaan

Nyt on tarjolla työtilaisuus kaikille Ähtärin aamuvirkuille!

Etsimme osaksi osaajaporukkaamme 

PALVELUVASTAAVAA MYYMÄLÄTILOJEN SIIVOUKSEEN

Tässä myymäläkohteessa työskentelet itsenäisesti vastaamalla tilojen puhtaudesta ja siisteydestä. Työvuorot sijoittuvat aamuviiden ja aamupäivän välille ja työtunnit viikossa vaihtelevat jopa 8-30 tunnin välillä. Oman kiinnostuksen mukaan on mahdollisuus kasvattaa työtunteja yhdistämällä muita työkohteita omaan työskentelyalueeseen.

Valittavalta henkilöltä odotamme reipasta asennetta työntekoon ja halua sitoutua työtehtäviin. On eduksi, jos sinulla on valmiiksi kokemusta vastaavasta työstä, mutta tärkeintä meille on sinun oma motivaatiosi, sillä me perehdytämme sinut kyllä huolella kohteeseesi ja siellä suoritettaviin siivoustehtäviin. 

Hyvän perehdytyksen lisäksi tarjoamme sinulle koko tiimin vankkumattoman tuen ja mahdollisuuden suorittaa tarvittavia koulutuksia työn ohessa. 

Liity osaksi aurinkoista porukkaamme!

Kiinnostuitko? Työt alkavat mahdollisimman pian, joten haethan paikkaa pikaisesti täyttämällä hakulomakkeen huolella ja kertomalla, miten yötyö sopii sinun arkirytmiisi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Marika Moisio, p. 040 5156460 marika.moisio@sol.fi

 

Työpaikasta lyhyesti

  • Aamuvirkulle siivoojalle töitä Ähtärissä, Vakituinen osa-aikainen
  • SOL Palvelut Oy, Ähtäri
  • Haku alkaa ja päättyy
Hae tähän työpaikkaan

Työsuhde-edut

  • Lakisääteistä laajempi työterveyshuolto
  • Smartum-liikuntaetu

SOL Palvelut Oy

SOL Palvelut Oy on osa SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. Siivouspalveluissa muovaamme oikean ratkaisun, oli kyse sitten ostoskeskuksesta tai erityisiä vaatimuksia asettavasta tilasta kuten sairaala tai elintarvikekohde. Mikään toimiala, mittakaava tai vuodenaika ei ole meille vieras ja välineet löytyvät joka tarpeeseen.

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Sähköposti: marika.moisio@sol.fi
Sijainti: Ähtäri

 

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!