Äänikeräilijöitä Vantaan Voutilaan

 

Etsimme äänikeräilijöitä sesonkiin Vantaalle!

 

Oletko motivoitunut ja oppimishaluinen logistiikasta kiinnostunut tekijä? Me etsimme määräaikaisia varastotyöntekijöitä Vantaan Voutilaan! Työtehtävät koostuvat pääosin äänikeräilystä, mahdollisesti myös pakkaamon ja vastaanoton tehtävistä sekä muista logistiikan töistä. Äänikeräilyssä kerätään erilaisia tuotteita kuulokkeiden ohjaamana ja käytössä on keräilytrukki, jonka ajamiseen tarjoamme hyvän perehdytyksen. Hyvän tekemisen meiningin, huumorin ja luotettavuuden lisäksi arvostamme aiempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä, mutta tässä työssä pärjää loistavasti myös oppimishaluisella ja työtä pelkäämättömällä asenteella!

Työpaikka on Transvalin Logistiikkakeskuksessa Vantaan Voutilassa, lähellä Aviapoliksen juna-asemaa. Työvuorot sijoittuvat maanantain ja sunnuntain välille aamu- sekä iltavuoroon kello 06:00-22:00, ja arvostamme joustavuutta työvuorojen suhteen. Valittujen työntekijöiden tulee pystyä työskentelemään tarvittaessa viitenä vuorona viikossa. Työvuorojen määrä voi vaihdella viikottain tuotannon tarpeiden mukaan. Työt alkavat loka-marraskuussa ja jatkuvat jouluun saakka, jonka jälkeen myös jatko on mahdollinen.  Palkkaus määräytyy kaupan (varasto) työehtosopimuksen mukaan ja perustuu työntekijän logistiikka-alan kokemukseen, alkaen 12,68€/h.

Kerrothan hakemuksessasi, jos sinulta löytyy aiempaa kokemusta logistiikan alalta tai vastaavista työtehtävistä. Työn luonteen vuoksi edellytämme hakijoilta täysi-ikäisyyttä ja hyvää fyysistä kuntoa.

 

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset:

 • Oppimishaluista asennetta
 • Itseohjautuvuutta
 • Tehokasta työotetta
 • Hyvää suomen kielen taitoa
 • Joustavuutta työvuorojen suhteen
 • Hyvää fyysistä kuntoa

 

Tarjoamme sinulle:

 • Työhyvinvointisäätiön palvelut, konserttilippuja ja huvipuistopäiviä
 • Laadukkaat työvaatteet
 • Alennuksia ja etuja myös kumppaneilta
 • Reilut työkaverit ja turvallinen työympäristö
 • Epassi sopimusruokailut
 • Kulttuuri-, liikunta- ja hierontaedun (työsuhteen jatkuessa yli 6kk, sekä tehtyjä työtunteja väh. 160 h)

Käymme hakemuksia jatkuvasti läpi jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätäthän rohkeasti hakemuksesi jo tänään!

 

Juha Honkavirta

Rekrytointikonsultti

juha.honkavirta@transval.fi

 

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai myymälöissä, eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on 28 vuoden ajalta. Arkea ja päätöksentekoamme ohjaavat arvomme luotettava, arvostava ja edistyksellinen.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Huolehdimme henkilöstömme jatkuvasta kehittämisestä mm. logistiikkaosaamisen, turvallisuuden ja esihenkilötyön osalta. Laitathan hakemusta tulemaan, oletpa sitten raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, alalle vasta siirtyvä tai jos turvallisuus on sydäntäsi lähellä. Miltä kuulostaa? Tule Transvalille ja pääset tekemään merkityksellistä työtä osana Posti konsernia monimuotoisessa työympäristössä, jossa on paljon erilaisia uramahdollisuuksia myös tulevaisuutta ajatellen! www.transval.fi 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

Transval

Sähköposti: rekrytointi@transval.fi
Sijainti: Vantaa
Logo

Äänikeräilijöitä Vantaan Voutilaan

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!