Account Manager (julkishallinto)

Haemme julkishallinnon ACCOUNT MANAGERIA Helsinkiin

Tiimimme tehtävä on tuottaa mahdollisimman monelle asiakkaallemme lisäarvoa tietoverkko- ja kyberturvapalveluiden avulla. Meillä on nyt paikka Account Managerille, joka suhtautuu intohimolla palvelumyyntiin, on uteliaan kiinnostunut verkkoteknologiasta ja kyberturvasta, hallitsee asiakashallinnan käytännöt ja haluaa tehdä tulosta.

Ymmärrät julkishallinnon tarpeet, hankintamenetelmät, sopimusrakenteet ja tunnet asiakkaita. Selvität asiakkaidemme tarpeet, haasteet ja tavoitteet tietoverkkojen ja kyberturvan osalta. Lisäksi pystyt löytämään oikeat ratkaisut laajasta palveluvalikoimastamme. Ymmärrät teknologian tarjoamat mahdollisuudet asiakkaidemme toiminnallemme, ja keskustelet niistä mielelläsi myös ylimmän johdon kanssa. Viihdyt asiakkaiden parissa ja ymmärät, että omalla aktiivisuudellasi saavutat tuloksia. Pystyt luontevasti johtamaan asiakastiimiä Account Manager -roolissa, ja tuottamasi asiakasmateriaali tarjousten ja esitysten muodossa on korkeatasoista. Hallitset julkishallinnon tarjousprosessin menetelmät ja osaat löytää voittavan tarjouksen elementit.

Tarjoamme sinulle myytäväksi kilpailukykyiset palvelut, joita asiakkaat tarvitsevat ja haluavat ostaa ja joihin sinulla on osoittaa heille lukuisia referenssejä. Tehtäväsi on kasvattaa liiketoimintaamme julkishallinnon asiakkaissa.Tässä on mahdollisuus tehtävään, jossa pääset luomaan parhaita käytäntöjä ja vahvistamaan asemaamme julkishallinnossa. 

Edellytämme

  • julkishallinnon osaamista
  • systemaattisen asiakashallinnan hallitsemista
  • aktiivista toimintaa asiakkaiden kanssa
  • ymmärrystä ja kiinnostusta tietoverkko- ja kyberturvaratkaisuja kohtaan
  • sosiaalisia taitoja
  • kykyä tehdä tulosta

Palveluvalikoimamme on markkinoiden huippua, ja sitä odotamme myös sinulta Account Managerina. Voit olla kokenut alan konkari tai nouseva tähti.

Tarjoamme kokoaikaisen ja vakituisen työsuhteen kehittyvässä yhtiössä ja mukavassa työyhteisössä, jossa työkaverit tukevat toinen toisiaan ja auttavat onnistumaan. Meillä saa hyvän perehdytyksen työtehtäviin sekä vastuuta ja vapautta kehittää omaa työtä tiiviissä yhteistyössä osaavien kollegojen kanssa. Lisäksi meillä on monipuoliset liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedut vuosittain sekä kattava työterveyshuolto.

Lisätietoja tehtävästä antaa Etelä-Suomen myyntijohtaja Mika Karpala, mika.karpala@loihde.com

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen ja vakituinen

Loihde Trust Oy

Loihde Trust Oy suojaa asiakkaan tiedon, ihmiset ja omaisuuden sekä fyysisen että digitaalisen turvan keinoin. Liiketoimintaamme kuuluvat kyberturva- ja tietoverkkopalvelut sekä sähköiset turvajärjestelmät kameravalvonnasta kulunvalvontaan ja lukitukseen. 21 toimipisteen ja yli 360 ammattilaisen voimin Loihde Trust rakentaa yritysten vaativimmatkin turvaratkaisut kaikkialla Suomessa. Asiakkaamme voi luottaa siihen, että me olemme aina paikalla. Ja kun me olemme läsnä, myös turvallisuus on.

Sijainti: Atomitie 5, 00370 Helsinki
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!