Account Manager, vientimyynti

Sisu Akselit Oy
Autotehtaantie 1, 13250 Hämeenlinna
Vakituinen työsuhde

Hakuaika alkaa:

Sisu Akselit Oy on raskaiden ajoneuvojen voimansiirtoratkaisuihin erikoistunut yritys. Suunnittelemme ja valmistamme Hämeenlinnassa akselistoja ja erillisjousitettuja komponentteja kuorma-autoihin, sotilasajoneuvoihin ja kontinkäsittelylaitteisiin Sisu Axles –tuotemerkillä. Olemme ratkaisutoimittaja, jonka toimintaa ohjaavat vahvasti asiakkaiden tarpeet. Meillä on kyky tarjota akselistoratkaisuja, joita muualta ei ole saatavilla. Toimitamme ratkaisujamme ympäri maailman ja niiden tueksi meillä on pitkälle erikoistunut osaava tuotekehitys –tiimi, taitava toimitusketju sekä tehokas varaosalogistiikka. Lähes 90% tuotannostamme päätyy joko suoraan tai välillisesti vientiin. Näemme edessämme kasvua. Lue lisää: www.sisuaxles.com

Sisu Akselit Oy:n omistaa Marmon-konserni, joka osaltaan kuuluu Berkshire Hathawayn omistukseen. Lue lisää www.marmon.com

 

 

 

Oletko omimmillasi kansainvälisillä pelikentillä ja vientimyynnin parissa? Meillä on nyt Hämeenlinnassa tarjolla avainpelaajan paikka suomalaisen vientiteollisuuden menestyjän palveluksessa.  Haluaisitko sinä liittyä joukkueeseemme ja hyödyntää osaamistasi maailmalla koeteltujen akselistoratkaisujen parissa?

ACCOUNT MANAGER, vientimyynti

Tulet vahvistamaan myynti- ja asiakkuustiimiämme ja tarjoamaan akselistoratkaisuja ja erillisjousitettuja komponentteja kansainvälisille OEM-asiakkaillemme ympäri maailman. Teet myyntiä ja syvennät yhteistyötä sekä nykyisten asiakkaidemme parissa että uusia asiakassuhteita avaten.

Millaisista tehtävistä arkesi koostuu? Asiakassuhde syvennetään tai avataan aktiivisten yhteydenottojen ja tapaamisten avulla sekä verkostoituen, luonnollisesti myös online-mahdollisuuksia hyödyntäen. Syvennyt asiakkaan tarpeisiin ja rakennat niihin soveltuvat ja houkuttavat ratkaisut tarjouksineen yhdessä muiden asiantuntijoidemme tukemana. Ammattitaidollasi varmistat tarjousten muuttumisen tilauksiksi ja olennaisen tiedon siirtymisen tuotekehitys-, tuotanto- ja toimitusorganisaatiollemme. Aktiivisella otteella huolehdit asiakassuhteiden ylläpidosta ja kehityksestä sekä asiakaslupausten täyttymistä. Osallistut myös messuille sekä annat näkemyksiäsi markkinointiin ja liiketoimintamme kehittämiseen. Olisi hienoa, mikäli sinulta löytyisi myös kykyä hyödyntää sosiaalisen median verkostoja työssäsi.

Edellytämme sinulta teknistä tai kaupallisen alan koulutusta sekä aiempaa kokemusta vientimyynnistä ja asiakkuudenhallinnasta B2B-alueella kansainvälisessä toimintaympäristössä. Olet rakentanut pitkäjänteisesti ja innovatiivisesti niin olemassa asiakassuhteita kuin avannut uusiakin. Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulisi olla ymmärrystä ja kiinnostusta teknisiin ratkaisuihin sekä valmiutta käsitellä kaupallisia kokonaisuuksia asiakkaan kanssa. Suomen kielen lisäksi kansainvälinen toimintaympäristömme edellyttää hyvää englannin kielen taitoa. Tehtävä edellyttää luonnollisesti myös matkustusvalmiutta sekä ulkomailla että kotimaassa.

Henkilönä omaat hyvät suunnittelu-, organisointi- ja vuorovaikutustaidot. Tartut toimeen proaktiivisesti ja systemaattisesti. Sinulle onnistuneet ja hyvin loppuun asti saatetut vientiprojektit ovat kunnia-asia. Kykenet hoitamaan tehtäviäsi itsenäisesti, vaikka sinulle onkin selvää onnistumisten olevan toimivan sidosryhmäyhteistyön tulosta.  Säilytät toimintakykysi muuttuvissa tilanteissa ja paineenkin alla sekä hallitset useita projekteja samanaikaisesti.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden maailmanlaajuisesti arvostettujen tuotteiden ja osaavien ihmisten parissa. Tartu siis tähän mahdollisuuteen ja esittele rohkeasti itsesi, vaikka et kaikilta osin täyttäisikään toivomuksiamme! Edistämme rekrytointia ketterästi emmekä käytä hakuaikoja. Noudatamme rekrytoinneissamme yhdenvertaisuuden periaatteita.

Tiedustelut ja hakuohjeet:

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikumppanimme Mentekin konsultti Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@mentek.fi

Hae paikkaa ilmoituksen ylä- ja alalaidassa olevaa hae tätä paikkaa -nappia painamalla. Ilmoitathan hakemuksesi yhteydessä myös alustavan palkkatoiveesi. Tervetuloa mukaan rekrytointiprosessiin!

 

Mentek Advisors on rekrytointi-, suorahaku- ja valmennuspalveluita tarjoava asiantuntijayritys, joka yhdistää osaajat ja yritykset sekä verkostot vaikuttavalla tavalla. Tarjoamme palveluitamme modernin teknologian tukemana kaikkialla Suomessa. Mentek tulee sanoista menestyksen tekijä. Yritysten ja yhteisöjen menestyksen takana on aina menestyksen tekijä, ihminen. Kun menestyksen tekijät rekrytoidaan heille soveltuviin ja merkityksellisiin työtehtäviin, toisiaan täydentäviin työyhteisöihin ja kannustavan johtamiseen piiriin, syntyy menestystarinoita. Mentekillä missiomme on mahdollistaa menestys auttamalla menestyksen tekijöitä ja yrityksiä löytämään toisensa sekä yhdistämään heidän päämääränsä yhteiseksi tulevaisuudeksi. Olemme tukena myös muutostilanteissa, kun yksilö tai yritys kohtaa haasteita. www.mentek.fi

Sisu Akselit Oy

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!