Accounting & Tax Compliance Expert

Haluatko olla rakentamassa kasvavaa liiketoimintaamme globaalissa ympäristössä yhdessä muiden BDO:laisten kanssa? Haemme uutta tiimikaveria työskentelemään osana tiivistä, ammattimaista ja motivoitunutta Business Services and Outsourcing -tiimiämme. Accounting & Tax Compliance Expert -rooli sopii sinulle, jos olet ratkaisukeskeinen ja kehittämishenkinen, ja olet joko opintojesi loppuvaiheessa tai kerryttänyt jo aikaisempaa kokemusta taloushallinnon tehtävistä.

Työpisteesi voi sijaita esimerkiksi Helsingin, Tampereen, Turun tai Oulun toimipisteissämme, ja ketterä hybridimallimme mahdollistaa työn tekemisen hyvin joustavasti myös etänä. Tehtävä on vakituinen ja kokopäiväinen.

 

Roolisi BDO:lla

Business Services and Outsourcing -tiimimme auttaa asiakasyrityksiämme täyttämään taloushallinnon säädökset ja tavoitteet sekä varmistumaan, että taloushallinto on läpinäkyvää ja kontrolloitua. Palveluihimme kuuluvat mm. kirjanpito, tilinpäätöspalvelut, yritysvero- ja välillisen verotuksen ilmoitukset, palkkahallinto, kassanhallinta ja maksupalvelut. Työskentelemme pääosin kansainvälisten asiakkuuksien parissa ja työkielinämme ovat englanti ja suomi.

Kirjanpidon ja verotuksen asiantuntijana tehtäviisi kuuluu mm. asiakasyritysten kirjanpitoa ja raportointia, viranomaisraportointeja sekä tilinpäätösten ja veroilmoitusten laatimista. Työpäivääsi saattaa kuulua esimerkiksi verotukseen liittyvä selvitystyö yhteistyössä asiakkaan ja muiden BDO:n asiantuntijoiden kanssa, kirjanpidon päivittäisten tapahtumien kirjausta, kuukausiraporttien tai erilaisten laskelmien ja täsmäytysten laatimista.  Toimit luontevasti yhteistyössä erilaisten sidosryhmien kanssa sekä sisäisesti että ulkoisesti ja huolehdit osaltasi palvelulupauksemme ”poikkeuksellisen hyvää asiakaspalvelua” toteutumisesta.

Roolia on myös mahdollista räätälöidä kiinnostuksesi ja osaamisesi pohjalta. Apunasi ja tukenasi ovat BDO:n huippuammattilaiset Suomessa ja ulkomailla.

 

Sinulta toivomme

  • Aitoa innostusta kirjanpitoa ja verotusta kohtaan sekä halua kehittää osaamistasi edelleen
  • Itseohjautuvaa, suunnitelmallista, aikaansaavaa ja huolellista työotetta
  • Positiivista asennetta sekä halua auttaa asiakkaita ja kollegoita oman työsi kautta, ”people helping people” -missiomme mukaisesti
  • Valmista tai loppusuoralla olevaa korkeakoulututkintoa mielellään laskentatoimen parista (KTM/tradenomi). Eduksi katsomme KLT-tutkinnon tai halukkuuden suorittaa se tulevaisuudessa.
  • Aiempaa kokemusta monipuolisten taloushallinnon tehtävien parista
  • Hyvää suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa. Muun kielitaidon, erityisesti ruotsin, katsomme eduksesi.
  • Vahvaa Excel-osaamista, muiden MS Office -ohjelmien tuntemusta sekä kokemusta taloushallinnon ohjelmista.

 

Mitä me voimme tarjota sinulle?

Tavoitteenamme on olla paras mahdollinen työpaikka asiantuntijoillemme. Monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien lisäksi tarjoamme yksilöä arvostavan työympäristön, jossa omalla osaamisellasi ja työpanoksellasi on merkitystä. Pääset työskentelemään alan ammattilaisten kanssa, kansainvälisten asiakkuuksien parissa. Haluamme tukea ammatillista kasvuasi ja auttaa sinua rakentamaan oman näköistäsi urapolkua. Tuemme myös valmistautumistasi alan auktorisointitutkintoihin!

Meillä työntekijöidemme hyvinvointi on etusijalla, ja mahdollistamme työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisen kunkin BDO:laisen tarpeet huomioiden. Asiantuntijoidemme hyvinvointia tuemme tarjoamalla kattavat työsuhde-etuudet ja työterveyshuollon. Ketterä hybridimallimme mahdollistaa työn tekemisen hyvin joustavasti.

Henkilöstökyselyidemme perusteella BDO:laiset arvostavat erityisesti välittävää työyhteisöä ja läheisiä esihenkilösuhteita, työn merkityksellisyyttä ja monipuolisuutta sekä mahdollisuutta vaikuttaa oman työn järjestelyihin joustavasti. Business Services and Outsourcing -tiimissämme pääset osaksi asiantuntijatiimiä, jossa autamme toinen toisiamme kehittymään ja jossa on positiivinen ja rento työilmapiiri.

 

Odotamme innolla yhteydenottoasi!

Voit tutustua meihin työnantajana verkkosivuillamme tai kurkistaa arkeemme BDO:n Instagramissa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.8.2022. Järjestämme haastatteluita jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Manager, Accounting and Tax Compliance Carita Holmgren, 0400 175 268, carita.holmgren@bdo.fi.

 
Haku alkaa ja päättyy

BDO Oy

Yhtenä maailman johtavana tilintarkastus- ja asiantuntijaorganisaationa BDO auttaa asiakkaitaan menestymään. Tuemme yrityksiä ja julkissektoria laadukkailla tilintarkastus-, vero-, laki- ja neuvonantopalveluilla Suomessa yli 300 asiantuntijamme voimin – kansainvälisesti meitä on yli 95 000 osaajaa 164 maassa.

Sijainti: Vattuniemenranta 2, Helsinki
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!