Agile Coach

Cprime on maailmanlaajuinen strateginen Lean ja Agile konsultointiyritys, joka yhdistää ketterät menetelmät sekä tuote- ja teknologiaratkaisut liiketoiminnan ketteryyden saavuttamiseksi. Cprime on perustettu v. 2003 San Franciscossa, USA.ssa ja liikevaihto 250 musd. Missiomme on auttaa asiakkaitamme menestymään digitaalisella aikakaudella konsultoinnin, koulutuksen, kehittämisen ja räätälöityjen ratkaisujen avulla. Kumppanuutemme alan johtavien toimijoiden kanssa (mm. Atlassian Platinum, AWS Advanced, GitLab ja SAFe Gold SPCT) auttaa meitä varmistamaan, että ohjelmistomme ja palvelumme toimivat yhteen muutoksen aikaansaamiseksi.

Oletko sinä etsimämme Agile Coach?

Etsimme jonkin verran aikaisempaa kokemusta asiakasrajapinnasta hankkinutta ketterien menetelmien valmentajaa (Agile Coach) Tampereelle tai Helsinkiin. Sinulla on nälkää ja intoa kasvaa ketterien menetelmien asiantuntijana ja valmentajana huippuammattilaiseksi alan parhaiden asiantuntijoiden tuella.

Agile Coachin tehtäviin kuuluu

Agile Coachina ohjaat ja valmennat asiakasta löytämään parhaat ratkaisut liiketoiminnan haasteisiin ketteröittämällä organisaatioiden ja tiimien toimintaa. Analysoit asiakkaiden haasteita ja viet valmentavalla otteella asiakasta kohti asiakaslähtöisempää ja tehokkaampaa toimintamallia ajatuksella ”Tehdään oikeita asioita ja tehdään asiat oikein”. Olet kiinnostunut ja ennen kaikkea innostunut uusista ratkaisuista ja autat asiakasta luomaan uutta kokeilevaa kulttuuria ja jatkuvan oppimisen mallia.

Agile Coachin ensisijaisena tavoitteena on asiakastyytyväisyyden ja menestyksen rakentaminen Cprimen laaja-alaisten palveluiden avulla. Tämä toteutetaan kouluttamalla ja valmentamalla tiimejä, tiimien tiimejä sekä johtoa läpi koko organisaation, valitsemalla sopivat työkalut sekä konfiguroimalla ne tiimien sekä johdon tarpeisiin. Omalta osaltasi vastaat pitkäaikaisten asiakassuhteiden rakentamisesta. Sinulta löytyy liiketoimintalähtöinen ajattelutapa ja olet valmis haastamaan itsesi asiakkaan nopeasti muuttuvissa tilanteissa.

Mitä odotamme sinulta

Odotamme sinulta löytyvän jonkin verran aikaisempaa kokemusta ketterästä kehittämisestä, ketterien menetelmien konsultoinnista tai muutosten johtamisesta. Sinulla on kokemusta erilaisista liiketoimintaympäristöistä sekä erilaisten tiimien kanssa työskentelystä ja osaat toimia näissä ammattimaisesti. Sinulla on kyky hahmottaa asiakkaan organisaation nykyiset toimintatavat sekä haasteet ja löytää ihmislähtöinen tapa viedä asioita parempaan suuntaan. Omaat erinomaiset kommunikointitaidot ja pystyt omalla persoonallasi ja osaamisellasi kehittämään asiakkaan toimintaa. Nautit esiintymisestä, olet visuaalinen ja sinulla on taito saada ihmiset kuuntelemaan. Sinulla on lisäksi hyvät organisointitaidot ja pystyt hoitamaan työsi tehokkaasti ja laadukkaasti. Osaat kiinnittää huomiota yksityiskohtiin isoa kokonaisuutta unohtamatta. Tärkeintä on asenne ja halu oppia sekä kehittyä.

Työ vaatii jonkin verran matkustamista, joten toivomme sinulla olevan rohkeutta ja halua hypätä mukaan kansainväliseen ympäristöön. Hyvä kirjallinen ja suullinen suomen ja englannin kielen taito ovat vaatimuksena. Saksan kielen taito katsotaan isoksi eduksi.

Tekninen osaamisen puolelta toivomme sinulta löytyvän seuraavat sertifikaatit tai osaamiset: SAFe SA tai SPC tai Scrum Master CSM tai PSM, Atlassian JIRA/Confluence osaamista ja konfigurointitaitoa sekä kokemusta Agile organisaatiossa toimimisesta.

Mitä tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle kokemustasi vastaavan palkkauksen, työterveyshuollon Mehiläisessä, e-passin sekä mahdollisuuden työskennellä niin etänä kuin Tampereen tai Helsingin keskustassa sijaitsevassa toimistossa. Cprime kasvaa nopeasti yritysmaailman digitalisoitumisen myötä. Haluaisitko olla osa tätä nopeasti kehittyvää ja haastavaa alaa? Pääset työskentelemään asiantuntijoiden kanssa, jotka auttavat sinua kasvamaan ja kehittymään roolissasi. Tämä on loistava tilaisuus juuri sinulle, joka etsit uusia haasteita työurallesi innostavassa, menestyvässä ja hyvässä työympäristössä.

Haluatko lisätietoja?

Jos kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen osoitteessa www.valtagroup.fi. Mikäli haluat jotain lisätietoja haun tiimoilta, voit lähettää sähköpostilla kysymyksiä: satu.kivekas@valtagroup.fi tai soittaa 0401399993.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

ValtaGroup

ValtaGroup Oy aloitti toimintansa v. 2021 alan ammattilaisten vetämänä. Olemme rekrytoinnin ja asiakaspalvelun moniosaajia alalla ja vahva sekä luotettu välittäjä.

Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!