Ajojärjestelijä / betonimylläri, Oulu

Miltä kuulostaisi vastuullinen ja monipuolinen työ menestyvässä ja alati kehittyvässä perheyrityksessä?

Etsimme nyt vakituiseen työsuhteeseen

AJOJÄRJESTELIJÄÄ / BETONIMYLLÄRIÄ

Vastaamaan valmisbetonitoimitusten järjestelyistä. Pidät yhteyttä tiiviisti yhteyttä niin työmaihin, prosessinhoitoon kuin kuljetus- ja pumppausliikkeisiinkin. Lisäksi tehtävään sisältyy valmisbetonitehtaan toimintaan liittyviä tehtäviä.

Tehtävässä menestymistä edistää soveltuva tekninen tai kaupallinen koulutus sekä kokemus betoniteollisuudesta, valmisbetonitoimituksista ja ajojärjestelytehtävistä. Tehtävä on vahvasti asiakaspalvelutyötä, joten hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä kyky tehdä ratkaisuja muuttuvissa tilanteissa ovat tarpeen. Meillä saat työtehtäviisi hyvän perehdytyksen ja koulutuksen sekä osaavan työporukan tuen.

Tarjoamme sinulle vaihtelevat työtehtävät hyvässä työporukassa ja vakaan työsuhteen menestyvässä perheyrityksessä kattavine henkilöstöetuineen. Haku on päällä heinäkuun loppuun saakka mutta täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä, aloitusajankohdasta voidaan sopia joustavasti. 

Lähetä meille hakemuksesi "hae tähän tehtävään"-painikkeen kautta ja kehity kanssamme vahvimmaksi betoniosaajaksi! 
Lisätietoja tehtävästä ja Lujabetonista voit kysyä Tuomo Haloselta, p. 0445852317. 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen kokoaikainen

Lujabetoni

Lujabetoni suunnittelee, valmistaa ja asentaa rakennuselementtejä, valmisbetonia ja infratuotteita Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiön liikevaihto on 200M€ ja se työllistää 1000 henkilöä 27:llä tehtaallaan. Lujabetonin strateginen tahtotila on olla toimialansa Vahvin Betoniosaaja. Tämän mahdollistaa toimialan aktiivisin asiakastyöskentely, paras betoniosaaminen sekä parhaat betonituotteet ja –ratkaisut. Kasvua haemme erityisesti kerrostalorakentamisesta sekä vähähiilisen betonirakentamisen ratkaisuista. 

Lujabetonin toiminnan kivijalat ovat Lujissa arvoissa, jotka yhdessä vahvan taseen, kattavan tehdasverkoston, laajan tuoteportfolion sekä osaavan henkilöstön kanssa luovat vahvan perustan menestykselle. Tavoitteitamme kohti menemme jatkuvalla kehitystyöllä, jota ohjaavat rakentavien asiakkaiden tarpeiden ymmärtäminen, kestävä kehitys sekä betonirakentamisen tuotteistaminen tehdasvalmiiksi kerrostaloratkaisuiksi. Panostamme merkittävästi henkilöstömme hyvinvointiin, esihenkilötyöhön, työturvallisuuteen ja osaamispääoman kasvattamiseen tavoitteidemme saavuttamiseksi.

Puhelin: 020 789 5500
Sähköposti: tyohakemukset@luja.fi
Sijainti: Puolatie 15

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!