Ajojärjestelijä, Pääkaupunkiseutu

Etsimme nyt vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle

AJOJÄRJESTELIJÄÄ

Vastaamaan valmisbetonikuljetusten ja –pumppausten järjestelyistä. Pidät tiiviisti yhteyttä niin työmaihin ja prosessinhoitoon kuin kuljetus- ja pumppausliikkeisiinkin. Lisäksi tehtävään sisältyy valmisbetonitehtaan toimintaan liittyviä tehtäviä. Pääasiallinen toimipisteesi voi sijaita Helsingin tai Espoon tehtaillamme, myös etätyöskentely on sovittavissa. 

Tehtävässä menestymistä edistää soveltuva tekninen tai kaupallinen koulutus sekä kokemus betoniteollisuudesta, valmisbetonitoimituksista ja ajojärjestelytehtävistä. Tehtävä on vahvasti asiakaspalvelutyötä, joten hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä kyky tehdä ratkaisuja muuttuvissa tilanteissa ovat tarpeen. Meillä saat työtehtäviisi hyvän perehdytyksen ja koulutuksen sekä osaavan työyhteisön tuen.

Työnantajana Lujabetoni on vakaa ja turvallinen perheyhtiö. Meillä on kattavat henkilöstöedut ja panostamme merkittävästi hyvään johtamiseen sekä henkilöstömme hyvinvointiin ja osaamisen kehittämiseen. 

Lähetä meille hakemuksesi "hae tähän tehtävään"-painikkeen kautta ja kehity kanssamme vahvimmaksi betoniosaajaksi! 

Lisätietoja tehtävästä ja Lujabetonista voit kysyä Myyntipäällikkö Olli Markkaselta p. 044 585 2489. 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen kokoaikainen

Lujabetoni

Lujabetoni suunnittelee, valmistaa ja asentaa rakennuselementtejä, valmisbetonia ja infratuotteita Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiön liikevaihto on 200M€ ja se työllistää 1000 henkilöä 27:llä tehtaallaan. Lujabetonin strateginen tahtotila on olla toimialansa Vahvin Betoniosaaja. Tämän mahdollistaa toimialan aktiivisin asiakastyöskentely, paras betoniosaaminen sekä parhaat betonituotteet ja –ratkaisut. 

Lujabetonin toiminnan kivijalat ovat Lujissa arvoissa, jotka yhdessä vahvan taseen, kattavan tehdasverkoston, laajan tuoteportfolion sekä osaavan henkilöstön kanssa luovat vahvan perustan menestykselle. Tavoitteitamme kohti menemme jatkuvalla kehitystyöllä, jota ohjaavat rakentavien asiakkaiden tarpeiden ymmärtäminen, kestävä kehitys sekä betonirakentamisen tuotteistaminen tehdasvalmiiksi kerrostaloratkaisuiksi. Panostamme merkittävästi henkilöstömme hyvinvointiin, esihenkilötyöhön, työturvallisuuteen ja osaamispääoman kasvattamiseen tavoitteidemme saavuttamiseksi.

Puhelin: 020 789 5500
Sähköposti: tyohakemukset@luja.fi
Sijainti: Jarrutie 4

Logo

Ajojärjestelijä, Pääkaupunkiseutu

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!