Ajoneuvoasentaja / Mekaanikko, Koiviston Auto, Suomi

Koiviston Auto -konsernilla on varikkoja ja korjaamoita muun muassa Helsingissä, Porvoossa, Porissa, Huittisissa, Oulussa, Rovaniemellä, Kuopiossa, Jyväskylässä ja Tampereella. Jos olet raskaankaluston asentajana kannuksesi ansainnut ammattilainen, lähetä meille hakemuksesi. Ota yhteyttä myös silloin, kun toivot oppisopimusta.

Toivomme

 • Tehtävään soveltuvaa koulutusta
 • Työkokemusta asentajan töistä, hyötyajoneuvo- tai autosähköasentajan kokemus katsotaan eduksi
 • Luotettavuutta, ahkeruutta ja positiivista asennetta

Tarjoamme

 • Monipuolisen ja mielenkiintoisen työpaikan ammattitaitoisessa ja rennossa työyhteisössä, voimakkaasti sähköistyvän kaluston parissa.
 • Siistin, valoisan ja modernin työympäristön
 • Vakituisen työpaikan Suomen suurimmassa linja-autokonsernissa

Miksi liittyä Koiviston Auton tiimiin?

 1. Vastuullista ja itsenäistä työtä Suomen suurimmassa linja-autoyhtiössä: Saat mahdollisuuden olla oman alasi ammattilainen ja tehdä merkityksellistä työtä suuressa ja vaikutusvaltaisessa organisaatiossa.

 2. Aito ja lämminhenkinen työyhteisö: Meillä ei tarvitse piilotella persoonallisuuttasi. Arvostamme jokaista työntekijäämme juuri sellaisena kuin olet, ja meillä on rento ja avoin ilmapiiri.

 3. Tasa-arvoinen ja inhimillinen johtaminen: Meillä johtamisessa keskitytään ihmiseen. Panostamme tasa-arvoon, johdonmukaisuuteen ja läpinäkyvyyteen, jotta jokainen voi kukoistaa työssään.

 4. Tyylikkäät ja käytännölliset työvaatteet: Pukeutuminen ei ole koskaan ollut näin tyylikästä ja käytännöllistä. Meillä saat yllesi laadukkaat työvaatteet, jotka tekevät päivittäisestä työstäsi vieläkin miellyttävämpää.

 5. Alennukset ja edut kumppaneilta: Caps-henkilöstöetuohjelman avulla saat mahtavia alennuksia ja etuja monilta yhteistyökumppaneiltamme. Nauti elämästäsi enemmän, kun saat enemmän vastinetta rahallesi.

 6. Huippuluokan työterveyspalvelut: Työntekijöidemme hyvinvointi on meille ensisijaisen tärkeää. Siksi tarjoamme huippuluokan työterveyspalvelut yksityisellä palveluntuottajalla.

 7. Laadukkaat kuljettajadirektiivin mukaiset koulutukset: Panostamme kuljettajiemme osaamiseen ja tarjoamme kattavia koulutuksia, jotta voit kehittyä alallasi.

 8. Ilmaisia matkalippuja OnniBusin koko Suomen verkostossa: Liity meihin ja saat mahdollisuuden tutustua Suomeen ilmaiseksi. Matkusta OnniBusilla ja koe Suomen upeat maisemat ilman kustannuksia.

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Avoin työhakemus

Koiviston Auto -konserni

Sähköposti: rekry@koivistonauto.fi

Vuonna 1928 perustettu linja-autoyhtiö Koiviston Auto on paikallis- ja kaukoliikenteen markkinajohtaja Suomessa. Suomen suurimpana linja-autoyhtiönä sillä on valtakunnallisesti kattava varikkoverkosto, yli 2 000 työntekijää ja yli 1 000 linja-autoa. Koiviston Auto edistää toimialan vihreää siirtymää vauhdittamalla bussiliikenteen sähköistymistä ja sillä on vahvaa näyttöä sähköisten tarjouskilpailujen voitoista. Markkinaehtoisessa kaukoliikenteessä yhtiö operoi tunnetuilla, OnniBus.com, OnniBus MEGA, OnniBus FLEX, Koiviston Auto ja Satakunnan Liikenne -brändeillään.

Logo

Ajoneuvoasentaja / Mekaanikko, Koiviston Auto, Suomi

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!