Ajoneuvosähköasentaja Loimaalle

Ajoneuvosähköasentaja Loimaalle

 

Haemme asiakkaallemme ajoneuvosähköasentajaa pidempiaikaiseen kokopäiväiseen työsuhteeseen. Työtehtäväsi koostuu monipuolisista asentajan tehtävistä, jossa menestymiseen tarvitaan riittävää suomen kielen taitoa, kokemusta ja/tai koulutusta vastaavista tehtävistä sekä ennen kaikkea motivaatiota paikkaa kohtaan. Innostuneisuus ja nopea oppimiskyky katsotaan aina eduksi. Työ on monipuolista, haastavaa ja asiakaslähtöistä, jossa tuotteet vaihtelevat eri tuotelinjoilla.

 

Työhön saa kattavan perehdytyksen kokeneiden asentajien avustuksella. Aloitamme uuden työntekijän etsimisen välittömästi, joten lähetäthän hakemuksesi jo tänään. Lisätiedot Mervi Santavuori mervi.santavuori@sol.fi

Haku alkaa ja päättyy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälisesti toimiva suomalainen palvelualan perheyritys, jonka keskiössä on aurinkoisen tyytyväinen asiakas ja iloinen työn tekeminen.

 

Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista.  

 

Iloisiin SOLilaisiin kuuluu turvallisuusalan, kiinteistönhuollon, talotekniikan, puhtaanapidon ja tekstiilihuollon ammattilaisia. Lisäksi tarjoamme henkilöstövuokrauspalveluja joustavasti eri toimialoille.

Arvostamme osaamista ja ammattitaitoa. Vahva osaaminen taataan räätälöidyillä perehdytyksillä, sisäisillä koulutuksilla sekä oppilaitosyhteistyöllä. Myös eteneminen on mahdollista erilaisten urapolkujen avulla. Työssäsi sinua kannustaa ja tukee oma esihenkilösi sekä koko tiimi.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. SOL Life-ohjelman avulla kehitämme työhyvinvointia sekä panostamme työntekijöidemme työturvallisuuteen.

Lue lisää toimintamme vastuullisuudesta ja tarinastamme.

https://henkilostopalvelut.sol.fi/

Sähköposti: mervi.santavuori@sol.fi

Logo

Ajoneuvosähköasentaja Loimaalle

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!