Akustikko / Fyysikko

Haemme Tampereen toimipisteeseemme

AKUSTIKKOA/FYYSIKKOA

työskentelemään Underwater Systems -tuoteryhmässä.

Etsimme nyt vedenalaisten järjestelmien tuotekehitystiimiimme henkilöä, joka tuntee monipuolisesti fysiikkaa ja materiaalitekniikkaa, kehittämään ja tutkimaan vedenalaisia sensoreita ja äänilähteitä. Ymmärrät akustiikkaa ja tiedät, miten ääntä mitataan ja tuotetaan. Odotamme sinulta laaja-alaista osaamista ja kokemusta Matlab-ohjelmistosta, sekä mielellään myös muissa simulaatio- ja mallinnustyökaluissa, kuten Comsol. Olet pitkäjänteinen ja pystyt soveltamaan oppimaasi. Lisäksi pystyt miettimään ja tarkastelemaan isoa kokonaisuutta, mutta sinulla on myös halua tarttua käytännön tekemiseen ja olla mukana kenttätestauksessa.

Kokemus seuraavista osa-alueista katsotaan eduksi:

  • Akustisten muuntimien (kaiuttimet, mikrofonit, hydrofonit) suunnittelu ja simulointi. 
  • Analogisten vahvistimien ja suotimien suunnittelu ja simulointi. 
  • Akustiikan ja magneettisten ilmiöiden simulointi. 
  • Akustiikan mittaukset. 
  • Audiosignaalinkäsittely.
  • Vedenalainen akustiikka.

Pääset osaksi 30 hengen rentoa laaja-alaista tiimiämme, jossa on asiantuntijoita niin mekaniikan, elektroniikan kuin signaalinkäsittelyn saralta. Saat kollegoiksesi alan huippuosaajia, joten takaamme, että pääset kehittymään ammatillisesti. Osallistut tuotekehitys- ja asiakasprojektien eri vaiheisiin, joten saat laajan kokonaiskuvan järjestelmiemme toiminnasta erityislaatuisessa toimintaympäristössä.

Miksi Patria?

  1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa. 
  2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla. 
  3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää. 
  4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä. 

Toivottavasti saimme sinut kiinnostumaan! Kerro itsestäsi meille lähettämällä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa https://www.patriagroup.com/fi/toissa-patriassa/avoimet-tyopaikat  mahdollisimman nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, mutta viimeistään 31.7.2021 mennessä. Työsuhteen edellytyksenä on hyväksytty turvallisuusselvitys.  

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Eezy Personnelin kanssa. Tarkentaviin kysymyksiin vastaa Eezy Personnelin Marjaana Rauhala, marjaana.rauhala@eezy.fi tai 050 477 6393.

Hae tehtävään

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Patria

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com. 

Systems-liiketoiminta on ohjelmisto-osaamisen ja järjestelmäintegroinnin huippuyksikkö, jossa rakennetaan ylpeydellä sekä kansallista että kansainvälistä tilannekuvaa ja turvallisuutta. Tarjoamme asiakkaillemme tiedustelu-, valvonta- ja johtamisjärjestelmiä sekä niiden elinkaaren tukipalveluita uusimpia teknologioita hyödyntäen. Järjestelmäosaamisemme ydintä ovat tilannetietoisuuden keräämiseen ja esittämiseen liittyvien järjestelmien ja tuotteiden toimittaminen.

Sijainti: Hatanpään valtatie 30, Tampere
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!