Hae työkaveriksemme Alepaan!

HOK-Elanto
Haku alkaa ja päättyy

Me olemme korttelin omat ALEPALAISET ja me haluamme sinut työkaveriksemme!

HOK-Elannon Alepa-ketjussa on noin 130 pienmyymälää ympäri pääkaupunkiseutua ja Keski-Uudellamaalla. Meitä alepalaisia yhdistää ystävällinen asiakaspalveluasenne ja vahva osaaminen Alepoiden monipuolisiin työtehtäviin. Yhteensä meitä alepalaisia on 1200! Työpäiviemme ilahduttaja ovat mukavat asiakkaat ja työpäiviin iloa tuovat mahtavat työkaverit.

Haemme nyt eri Alepoihimme uusia myyjiä vakituisiin työsuhteisiin. Työtunteja on tarjolla joustavasti sinun toiveidesi mukaan. Alepa on lähellä ja työ meillä sopii hyvin osaksi erilaisia elämäntilanteita. Osa toimipaikoistamme palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden, eli meillä voi halutessaan työskennellä vaikka yöaikaan.

Löytyykö sinulta paloa tehdä monipuolista asiakaspalvelutyötä Alepoissa, joista jokainen on ainutlaatuinen? Voit sopia työkaveriksemme, jos sinulta löytyy reipasta Alepa-asennetta, joka tarkoittaa heittäytymiskykyä, ketteryyttä kehittyä, halua tehdä vaihtelevaa vuorotyötä sekä hyvää työkaveruutta ja tiimihenkeä. Joissain Alepoissa asiakasmäärät ovat suuria, joten työ niissä sopii sellaisille, jotka nauttivat kovemmasta työtahdista ja tekemisen meiningistä! Alepassa työskentelemisen edellytyksenä on täysi-ikäisyys johtuen tupakka- ja alkoholituotteiden myymiseen liittyvästä lainsäädännöstä.

Meillä sinulla on mahdollisuus saada vakituinen työ HOK-Elannossa, joka on luotettava ja vakaa työnantaja. Palkan ohella työntekijöidemme arkeen ja juhlaan vaikuttavat käyttöösi tulevat HOK-Elannon ja S-ryhmän kattavat henkilöstöedut. Ne näkyvät ja tuntuvat esimerkiksi, kun asioit ruokakaupoissamme, ruokailet ravintoloissamme tai haluat lomailla ja yöpyä S-ryhmän hotelleissa melkeinpä missä tahansa Suomessa. Palkkaus on kaupan TES:n mukainen. Huomioithan hyvät ilta-, yö- ja viikonloppulisät.

Hae alepalaiseksi jo tänään, ja laita 11.10. päivämäärä kalenteriin muistiin! 
Järjestämme 11.10. kauppakeskus Triplassa Alepan rekrypäivän, johon kutsumme haastatteluun hakijoita, jotka ovat hakeneet tämän haun kautta myyjän paikkaa Alepasta. 

Haluatko kuulla vielä tarkemmin mitä myyjän työ HOK-Elannon ruokakaupoissa pitää sisällään? Siitä kuulet lisää tällä videolla: Kaupan alan ammattilaisen työpäivä | HOK-Elanto - YouTube 

HOK-Elanto

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen yli 650 000 asiakasomistajaa. HOK-Elanto tarjoaa toimialueellaan työpaikan noin 6500 palvelualan ammattilaiselle yli 350 toimipaikassa. S-ryhmä on Suomen suurin yksityinen työnantaja ja tarjoaa sinulle loistavat mahdollisuudet verkostoitua ryhmän sisällä alasi ammattilaisten kanssa. 

HOK-Elanto on hyvän mielen työpaikka!
Meille palvelualan merkittävänä työnantajana on tärkeää varmistaa, että jokaisella meistä HOK-Elantolaisista olisi joka päivä hyvä mieli töissä. Hyvä työmme työntekijöidemme mielenterveyteen liittyvän avoimuuden ja ennaltaehkäisevän työn osalta palkittiin maaliskuussa 2022 Mieli ry:n hyvän mielen työpaikka -tunnustuksella. #hyvänmielenhokelanto    

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!