Aluemyyntipäällikkö, Celsius Finland Oy

Celsius Finland Oy, www.celsiussuomi.fi, www.fast.fi, on pohjoismainen hyvinvointia ja terveellisiä elämäntapoja edistävä yhtiö. Ydintuotteemme ovat hyvinvointia edistävät, vitaminoidut energiajuomat ja urheiluravinteet, joissa pääpaino on the go tuotteissa.

Tuotemerkkeihimme kuuluvat Celsius energiajuomat sekä Suomen johtava urheiluravinnemerkki FAST Sports Nutrition ja superfood-brändi CocoVi. Mielestämme kunnossa pysyminen on paljon muutakin kuin treeniä: siinä on kyse asenteesta, tavoitteista ja elämäntavasta.
 

Pursuatko energiaa, asennetta ja positiivisuutta? Kiinnostaako sinua aktiivinen myyntityö, jossa saat paljon vastuuta ja vapautta ja pääset etulinjassa vaikuttamaan lifestyle-tuotteiden kasvuun Suomen markkinoilla? Jos vastasit ”Kyllä”, jatka lukemista, meillä on avoinna huippupaikka juuri sinulle!
 

Olemme vahvistamassa omaa kenttämyyntiorganisaatiotamme ja haemme nyt aktiivista ja itsenäistä Aluemyyntipäällikköä pääkaupunkiseudun alueelle


Tehtäväkuvaus:
Kenttämyyntiorganisaatiomme koostuu tällä hetkellä neljästä Aluemyyntipäälliköstä ja tähän tiimiin haemme heille energistä kollegaa. Tehtävässä jokainen vastaa itsenäisesti ja tulosvastuullisesti myyntityöstä omalla alueella, jossa asiakkaina ovat alueen päivittäistavarakaupat, kuntosalit ja -keskukset sekä muut out-of-home asiakkuudet. Pääkaupunkiseudun alueelle kuuluu pääkaupunkiseudun lisäksi sen lähialueet. Päätehtäväsi ovat alueesi asiakkuuksien myynnin kasvattaminen sekä asiakaskannattavuuden että asiakastyytyväisyyden kehittäminen. Vaikka työskentely omalla alueellasi on itsenäistä, tukenasi ovat sekä muiden alueiden aikaansaavat Aluemyyntipäälliköt että kokenut ja osaava esihenkilösi, KAM&Area Sales Directorimme. Tehtävän sujuvan hoitamisen kannalta Aluemyyntipäällikön asuinpaikka olisi hyvä sijaita pääkaupunkiseudun alueella.

Toivomme sinulta:
Toivomme ennen kaikkea, että olet aktiivinen ja nälkäinen myyjä, joka saa energiaa liikkuvasta, itsenäisestä työstä, missä saa mahdollisuuden tavata paljon ihmisiä ja tehdä tulosta. Tämän lisäksi tehtävässä menestyminen edellyttää:
• erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja yhteistyökykyä
• asiakaslähtöisyyttä
• hyviä organisointitaitoja ja oma-aloitteisuutta
• kykyä toimia nopeatempoisessa toimintaympäristössä
• englannin kielen taitoa
• MS Office –työvälineiden hallintaa
Kokemus päivittäistavarakaupasta, myyntiedustajan tai aluemyyntipäällikön työstä on tässä tehtävässä eduksi.

Työ edellyttää B-luokan ajokorttia ja mielellään oman auton.

Tarjoamme sinulle:
Celsius Finland Oy on alansa edelläkävijä ja olemme ylpeitä sekä siitä mitä teemme, tuotteistamme että tiimistämme. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan tehtävän – jossa saat paljon tilaa toimia ja jossa arvostamme työtäsi. Tuotteemme ovat jo tunnettuja Suomen markkinoilla, joten niiden parissa on ilo tehdä töitä. Aina on kuitenkin tilaa uusille näkökulmille, suuremmille markkinaosuuksille, hauskoille myyntitempauksille, sinun ideoillesi ja SINULLE, joka haluat olla osa meidän menestystarinaamme! Tarjoamme sinulle kiinteän kuukausipalkan.

Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan, mielellään mahdollisimman pian.


Rekrytoinnista vastaa Oy Adiente Ab, www.adiente.fi
Kiinnostuitko tehtävästä? Rekisteröi CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen, mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 8.6.2023. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior HR Consultant Marika Högström-Andersson, marika.hogstrom-andersson@adiente.fi, puh. 050 572 6439.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen työ
Logo

Aluemyyntipäällikkö, Celsius Finland Oy

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!