Vakituinen työ

Aluemyyntipäällikkö, Itä-Suomi / Suomen Terveysmaailma Oy

Hae tätä työpaikkaa

Suomen Terveysmaailma Oy www.terveysmaailma.fi, on suomalainen terveysalan yritys, joka valmistaa, maahantuo ja markkinoi terveys- ja hyvinvointituotteita. Toiminta-ajatuksemme on yhdistää terveys- ja hyvinvointialan osaamista ja tarjota asiakkaillemme terveyttä edistäviä, laadukkaita ja moneen käyttötarkoitukseen sopivia tuotteita ja palveluita. Terveysmaailma toimii aktiivisesti hoitoyksiköiden ja -yritysten kanssa tarjoten mm. sairaaloille, terveyskeskuksille ja hoivakodeille laadukkaita hoitoa ja oloa helpottavia tuotteita ja palveluita.

Haluaisitko tehdä myyntityötä, jolla on merkitystä sairaanhoidon ammattilaisille ja potilaille? Jos vastauksesi on ”Kyllä”, meillä voi olla juuri Sinulle erinomainen mahdollisuus!

Haemme hoitoyksiköiden ja –yritysasiakkaiden puolelle Aluemyyntipäällikköä vakituiseen työsuhteeseen Keski-Suomen, Etelä- ja Pohjois-Karjalan ja Pohjois-, Etelä- ja Itä-Savon sairaanhoitopiirien alueelle.


Tehtäväsi:
Aluemyyntipäällikkönä vastaat oman alueesi myynti- ja palveluliiketoimintojen liikevaihdosta ja kannattavuudesta sekä omista asiakkuuksistasi. Toiminnassamme on tärkeää tarjota asiakkaillemme heille räätälöityjä ratkaisuja ja näin ollen tarjoamme tuotteitamme joko vuokrapalveluna tai myymme tuotteitamme suoraan asiakkaalle. Tässä positiossa vastuullasi on sekä alueella jo olemassa olevat, hyvät asiakkaamme että uusasiakashankinta. Aluemyyntipäällikkönä raportoit suoraan toimitusjohtajalle. Tehtävän sujuvan hoitamisen kannalta, asuinpaikkasi olisi hyvä sijaita omalla myyntialueellasi.

Toivomme sinulta:
Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, mutta ennen kaikkea toivomme näyttöä tuloksellisesta myyntityöstä ja motivaatiota kehittää yrityksemme toimintaa kanssamme. Koska asiakkainasi ovat hoitoyksiköt sekä –yritykset, toivomme, että olet tehnyt erinomaista tulosta erityisesti liikkuvassa B2B myynnissä ja että pystyt luomaan luottamuksellisia ja pitkäkestoisia asiakassuhteita. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot, olet tuloshakuinen, energinen, oma-aloitteinen, itsenäinen, systemaattinen sekä kykenet työskentelemään alati muuttuvissa tilanteissa. Tehtävä edellyttää sujuvaa kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa. Englannin kielen taito ja aikaisempi kokemus terveysalalta voivat auttaa sinua tässä tehtävässä, mutta nämä eivät ole vaatimuksia.

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle itsenäisen, haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän kannustavassa työyhteisössä. Toistemme sparraaminen on meille tärkeää, ja tulet saamaan tehtävään erinomaisen perehdytyksen ja tuen esimiehen lisäksi, kaikilta kollegoiltasi.   Tässä tehtävässä on lisäksi hyvät mahdollisuudet erinomaiseen ansiotasoon. Tehtävän hoitamiseen tarvitset ajokortin ja oman auton sekä matkustusvalmiutta omalla myyntialueellasi.

Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan/mahdollisimman pian.

Rekrytoinnista vastaa Oy Adiente Ab
Kiinnostaako tämä tehtävä sinua? Rekisteröi CV:si ja hakemuksesi osoitteessa www.adiente.fi, mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.11.2022. Olethan yhteydessä, mikäli sinulla on kysymyksiä. Kysymyksiisi vastaa Senior HR Consultant Marika Högström-Andersson sähköpostitse osoitteessa marika.hogstrom-andersson@adiente.fi tai puhelimitse numerossa 050 572 6439.

Työpaikasta lyhyesti

  • Aluemyyntipäällikkö, Itä-Suomi / Suomen Terveysmaailma Oy, Vakituinen työ
  • Adiente
  • Haku alkaa ja päättyy
Hae tätä työpaikkaa
Logo

Aluemyyntipäällikkö, Itä-Suomi / Suomen Terveysmaailma Oy

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!