Aluemyyntipäällikkö kuluttajatuotteille

 

Oletko innostunut myynnin ja asiakassuhteiden rakentamisen ammattilainen?

 

Toivotamme riveihimme tervetulleeksi

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKÖN

 

Kaakkois-Suomen alueelle vastaamaan Nilfisk kuluttajatuotteiden myynnistä.

 

Yhteistyömme asiakkaidemme kanssa perustuu tuotteidemme korkeaan laatuun. Olemme markkinoiden arvostetuimpia toimijoita esimerkiksi painepesurien ja rakennusimurien tuoteryhmissä. Aluemyyntipäällikön tehtävässä pääset liikkumaan itsenäisesti asiakasrajapinnassa ja luomaan kestäviä suhteita jälleenmyyjiemme kanssa, jotka toimivat pääsääntöisesti rautakaupan- ja kodin elektroniikan ketjuliikkeissä. Et lähde tehtävään tyhjin käsin, vaan olemassa olevat asiakkuussopimukset toimivat pohjana oman asiakaskantasi luomiselle. Myyntialue rajautuu pääosin Helsinki-Lahti-Jyväskylä akselille ja näistä itään.  

 

Mistä työpäivät tässä roolissa koostuvat?

  • Oman alueen myynnin ja asiakasyhteistyön kehittäminen
  • Jälleenmyyjien koulutus
  • Esittelypäiville osallistuminen
  • Myymälöiden esillepanojen toteutus ja ylläpito
  • Asiakastapahtumien järjestäminen yhteistyössä jälleenmyyjiemme kanssa
  • Ja tietysti myynti jälleenmyyjillemme

 

Etsimme tehtävään aktiivista, suunnitelmallista, vapaudesta ja vastuusta nauttivaa myynnin ammattilaista, tai sellaiseksi haluavaa, joka kokee laadukkaiden teknisten tuotteiden myynnin omaksi kentäkseen. Onnistumista tukee tekninen tai kaupallinen koulutus ja ainakin muutaman vuoden aiempi kokemus myyntityöstä. Työ on melko liikkuvaa, joten tarvitset ajokorttia. Kommunikointitaitosi suomeksi ovat sujuvat ja englanniksi vähintään kohtuulliset, eikä ruotsin kielen osaamisestakaan ole haittaa.

 

Miksi Nilfisk on kiinnostava työpaikka?

Työskentelemme hyvän ja luotettavan brändin kanssa, jota asiakkaat arvostavat. Tulet osaksi ammattitaitoista tiimiä, jossa töitä tehdään tosissaan, mutta huumorikin kukkii. Myyntitiimissä jokainen vastaa omasta tekemisestään ja suunnittelee oman aikataulunsa yhteisten raamien puitteissa. Työtä tehdään kotikonttorista käsin.

 

Pidämme huolta työntekijöistämme ja tarjoamme kilpailukykyisen pohjapalkan lisäksi motivoivan bonusmallin. Lisäksi pakettiin kuuluu hyvät virkistysedut, täysi autoetu ja kattavat työterveydenhoidon palvelut.

 

Tulevaisuudennäkymät meillä ovat vakaat vallitsevasta maailmantilanteesta huolimatta. Kyseessä on vakituinen, kokoaikainen työ.

 

Kiinnostuitko?

Kerro meille itsestäsi lähettämällä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa https://www.eezypersonnel.fi viimeistään torstaihin 23.5. mennessä. Toivottu aloitus työssä on sopimuksen mukaan kesälomakauden jälkeen.

 

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Eezy Personnelin kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Executive Search Consultant Henri Soininen, henri.soininen@eezy.fi, 045 353 3337.

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: kokoaikainen

Nilfisk Oy

Nilfisk on yksi maailman johtavista puhdistuslaitteiden valmistajista. Yli 116 vuoden kokemukseen perustuen kehitämme ja valmistamme korkealaatuisia tuotteita, jotka edustavat uusinta teknologiaa ja innovaatioita. Lisäksi tarjoamme alan laajimman tuotevalikoiman. Nilfisk on globaali toimija ja tuotteitamme myydään yli 100 maassa. Voit tutustua meihin tarkemmin osoitteessa www.nilfisk.com/fi-fi/.

Sijainti: Koivuhaankuja 1, Vantaa
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!