Aluemyyntipäällikkö Wellbit Oy, Turku

Wellbit on nopeasti kasvava tiedonhallintaan, esitystekniikkaan ja tulostusratkaisuihin erikoistunut yritys, joka tarjoaa hyvän polun B2B-myynnin maailmaan. 

Etsimme asiakkaallemme Wellbit Oy:lle ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ B2B-myynnin pariin Turkuun.

Aluemyyntipäällikkönä otat vastuuta alueellisesta myynnin kasvattamisesta ja tuloksen tekemisestä. Tiedät mitä tulosten saavuttaminen edellyttää. Olet valmis laittamaan itsesi täysillä peliin. Pystyt toimimaan myynnin puolella itse ja tarvittaessa myös rekrytoimaan, innostamaan ja kouluttamaan tiimin ympärillesi. Sinulle on kertynyt jo valmis asiakaskunta, joita pystyt palvelemaan myös Wellbitin tuotteilla ja palveluilla. Työhösi kuuluu myyntiprosessin läpivienti itsenäisesti ja asiakkuuksien kokonaisvaltainen hoitaminen. Työ sisältää varsinkin alkuvaiheessa myös uusasiakashankintaa. 

Emme vaadi vuosikymmenten kokemusta myynnin parista, mutta jonkun verran sinulla tulee olla näyttöjä menestyksekkäästä myyntityöstä. Ymmärrät tulokseen pohjautuvan palkkauksen kiemurat ja motivoidut sinulle asetetuista tavoitteista. Toivomme työntekijältä itenäistä työotetta, kärsivällisyyttä ja systemaattista tekemistä. Saat kipinää onnistuneista kaupoista ja tavoitteisiin pääsemisestä. Painotamme myös aktiivisuutta, sinnikkyyttä, ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Pieni ripaus yrittäjähenkisyyttä ei ole myöskään menestymisen este. Näyttöjen kautta sinulla on mahdollisuus päästä jopa osakkaaksi. 

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen, jossa saat vapauden tehdä töitä itsenäisesti ja omalle aktiivisuudelle annetaan tilaa. Lisäksi saat laajan tuotevalikoiman, hyvät välineet oman työn tekemiseen, kannustavan palkkausmallin ja erittäin hyvät lisäedut.  

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi pikimiten osoitteessa www.valtagroup.fi. Mikäli haluat jotain lisätietoja haun tiimoilta, voit soittaa suoraan ValtaGroupissa Olli-Pekka Niemitalolle, p. +358 400 736 273 tai lähetä sähköpostilla yhteydenottopyyntö olli-pekka.niemitalo@valtagroup.fi.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen työsuhde

ValtaGroup

ValtaGroup Oy aloitti toimintansa v. 2021 alan ammattilaisten vetämänä. Olemme rekrytoinnin ja asiakaspalvelun moniosaajia alalla ja vahva sekä luotettu välittäjä.

Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!