Aluemyyntipäällikkö

Etsimme myyntiorganisaatioomme konsultoivaan myyntitehtävään aluemyyntipäällikköä.

Tehtävässäsi vastaat Bridgestonen raskaan kaluston tuotteiden myynnistä Pirkanmaan, Satakunnan, Varsinais-Suomen, Etelä-Pohjanmaan alueella. Asiakkaasi muodostuvat itsenäisistä Bridgestone Partner -kauppiaista ja raskasta kalustoa palvelevista rengasliikkeistä sekä korjaamoista. Hoidat itsenäisesti alueesi myynti- ja markkinointiaktiviteetteja. Työsi on aktiivista kenttätyötä ja uusien asiakkuuksien luomista. Konsultoit ja opastat asiakkaitamme löytämään käyttökohteeseen oikeat tuotteet ja toimit valikoitujen kumppaniemme myynnin tukena.  

Haemme tehtävään tuloshakuista, aktiivista ja joustavaa tiimipelaajaa. Haluat määrätietoisesti perehtyä asiakkaan tarpeisiin ja löytää asiakkaalle teknisesti oikeat ratkaisut. Odotamme sinulta vahvoja näyttöjä menestymisestä kenttämyynnissä raskaan kaluston tai rengastuotteiden parista. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja valmius hyödyntää työssäsi moderneja sähköisiä myyntityökaluja. Menestyminen tehtävässä edellyttää suomen ja englannin kielen taitoa sekä matkustusvalmiutta.

Tarjoamme aidosti kansainvälisen ja haasteellisen työympäristön sekä mahdollisuuden olla osana menestyvää eurooppalaista tiimiämme.

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS:n konsultti Jenni Luoma, puh. 040 507 1726, tavoitettavissa varmimmin torstaina 18.11. klo 1112 ja tiistaina 23.11. klo 910. Voit myös lähettää kysymyksesi tai yhteydenottopyynnön sähköpostitse osoitteeseen jenni.luoma(at)mps.fi.

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen hakupainikkeen kautta viimeistään 28.11.2021.

Sijainti: Pirkanmaa, Satakunta, Varsinais-Suomi, Etelä-Pohjanmaa

Jätä tietosi alkaen ja viimeistään
Työsuhteen tyyppi: kokoaikainen, vakituinen

Bridgestone Europe NV/SA, Suomen sivuliike

Bridgestone Europe NV/SA:n Suomen sivuliike vastaa Bridgestone-, Firestone- ja Dayton-merkkisten renkaiden maahantuonnista, myynnistä ja markkinoinnista Suomessa osana eurooppalaista organisaatiota. Toimitilamme sijaitsevat Helsingin Suutarilassa.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!