Aluepäällikkö, propulsiolaitteet

Aluepäällikkönä päätehtäväsi on vastata kokonaisvaltaisesti oman alueesi osalta asennustöiden teknisestä toteutuksesta, koordinoimisesta ja etenemisen aikataulu- ja kustannusseurannasta asennusvaiheen aikana. Ennen asennusvaihetta osallistut sopimusten valmisteluun, suunnitteluaineiston katselmointiin ja tarvittaessa tehdaskokeisiin sekä vastaat asennustöiden suunnittelusta ja resursoinnista yhteistyössä Kuljetuskoneistot -tiimipäällikön ja mahdollisen asennukset suorittavan alihankkijan kanssa.

Vastuualueesi on laivan kuljetuskoneiston asennustyöt sisältäen projektista riippuen propulsiolaitteet, peräsimet, evävakaimet, akselijohto, vaihde, turbiini, pääkoneiden paikalleen asennus ja linjaus, sekä muita mahdollisia raskaskoneasennuksia. Aluepäällikön tehtävään sisältyy päivittäistä laivan rakennustyömaalla läsnäoloa ja asennustöissä päivittäin esille tulevien haasteiden ratkaisemista. Päivittäisenä työparina sinulla on kuljetuskoneistojen asennukset tunteva työnjohtaja, joka toimii laivan rakennustyömaalla asennusvalvojana ja raportoi sinulle. 

Asennustöiden koordinoimisen lisäksi tehtävä sisältää mm. tarvittavien materiaalien ja muuta työn edellytysten varmistamista, laadun varmistamista ja seurantaa sekä HSE:n toteutumisen työmailla. Sidosryhminä sinulla on RMC:n muu organisaatio mm. tuotanto, suunnittelu ja toimitusketjun hallinta sekä ulkoiset verkostot ja toimittajat. Tehtävässä raportoit tuotantopäällikölle. 

Pätevyysvaatimuksena on soveltuva AMK-tutkinto tai soveltuva DI- tutkinto sekä aikaisempaa työkokemusta propulsiolaitteista. Odotamme sinulta aktiivisuutta ja oma-aloitteisuutta sekä toimivaa yhteistyötä sisäisten- ja ulkoisten verkostojen kanssa. Työssä vaaditaan sekä suomen- että englanninkielen osaamista. Tehtävä ei sisällä linjaesihenkilövastuuta.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja vastuullisen tehtävän nuoressa ja voimakkaasti kehittyvässä yrityksessä. Meillä olet arvostettu osa työyhteisöä.

Lisätietoja tehtävästä antaa konevarustelun osastopäällikkö Mari Hovi. Marin tavoitat numerosta 041 731 4998.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä sähköinen hakemuslomake 21.6.2024 mennessä. Hae tehtävää pian, sillä aloitamme haastattelut pikimmiten ja tehtävät täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä.

 

Haku alkaa ja päättyy

Tarjoamme

  • E- passi
  • Sairaskassa
  • Joustava työaika

Rauma Marine Constructions

Meillä RMC:lla on visio tulevaisuudesta, jossa lapsenlapsemme voivat uida puhtaissa vesissä ja hengittää puhdasta pohjoista meri-ilmaa. Tämä pätee erityisesti täällä Raumalla, jossa meri on niin lähellä sydäntämme. Siksi visiomme inspiroi meitä rakentamaan laivoja, joista jokainen on tekniikan ja kestävän kehityksen mestariteos. Olemme erikoistuneet rakentamaan asiakkaidemme tarpeisiin räätälöityjä laivoja, jotka hyödyntävät viimeisimpiä teknologisia innovaatioita. Palvelemme meriteollisuutta ja tuemme asiakkaidemme arvokkaita brändejä yhdistämällä vuosikymmenten kokemuksen ja asiantuntemuksen modernien alusten rakentamisesta.

Sijainti: Suojantie 2, 26100 Rauma
Logo

Aluepäällikkö, propulsiolaitteet

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!