Alumiinityöntekijöitä pintakäsittelyyn

Asiakkaamme Purso Oy on suomalainen alumiiniratkaisuihin erikoistunut vakavarainen perheyritys. Purson ydinosaamista on alumiinista valmistettujen ratkaisujen suunnittelu ja valmistaminen teollisuuteen, rakennusten julkisivuihin ja valaistukseen. Tuotantolaitokset sijaitsevat Pirkanmaalla Nokian Siurossa. Rekrytoimme Purso Oy:lle vakituisiin työsuhteisiin

 

Uusia osaajia alumiiniprofiilin pintakäsittelylinjoille anodisointiin 

 

Anodisoinnin työtehtävät ovat pääsääntöisesti käsin tehtäviä töitä, joissa hyödynnetään puoliautomaattikoneita. Työtä tehdään pääosin 3-vuorossa ma-pe (aamu, ilta ja yö, 40h/vk).

Sinut perehdytetään tehtäviin, joten aikaisempaa osaamista ei vaadita, mutta kokemus teollisuudessa työskentelystä katsotaan eduksi. Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta ja reipasta otetta työhön. Työn luonteen vuoksi myös hyvästä fyysisestä kunnosta on hyötyä. Työpaikan sijainti edellyttää oman auton käyttöä.

Asiakkaamme tarjoaa sinulle:

  • Vakituisen työpaikan kehittyvässä ja kasvavassa yhtiössä
  • Teknologiateollisuuden TES:n mukaisen sekä työtulokseen perustuvan palkkauksen
  • Ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit
  • Hyvät työsuhde-edut

Odotamme sinulta:

  • Tarkkaa ja huolellista työskentelytapaa sekä hyvää fyysistä kuntoa
  • Valmiutta 3-vuorotyöhön
  • Sitoutumista pitkään työsuhteeseen

Työt alkavat sopimuksen mukaan, viimeistään kuitenkin syyskuun aikana. 

Tehtävä täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätä hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.valtagroup.fi. Älä ohita tätä hyvää tilaisuutta löytää itsellesi vakituinen työ! Mikäli haluat jotain lisätietoja haun tiimoilta, voit soittaa suoraan ValtaGroupissa Minna Mansikkamäki, +35840 571 1741 tai lähesty Minnaa sähköpostilla, minna.mansikkamaki@valtagroup.fi. 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: vakituinen

ValtaGroup

ValtaGroup Oy aloitti toimintansa v. 2021 alan ammattilaisten vetämänä. Olemme rekrytoinnin ja asiakaspalvelun moniosaajia alalla ja vahva sekä luotettu välittäjä.

Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!