Alumiinityöntekijöitä Pursolle

Asiakkaamme Purso Oy on suomalainen alumiiniratkaisuihin erikoistunut vakavarainen perheyritys. Purson ydinosaamista on alumiinista valmistettujen ratkaisujen suunnittelu ja valmistaminen teollisuuteen, rakennusten julkisivuihin ja valaistukseen. Tuotantolaitokset sijaitsevat Pirkanmaalla Nokian Siurossa. Rekrytoimme Purso Oy:lle nyt

Uusia osaajia alumiiniprofiilin pursotuslaitoksen pakkaamoon vakituisiin työsuhteisiin.

Pakkaamon työtehtävät ovat pääsääntöisesti käsin tehtäviä pakkaus-, laadunvalvontatöitä, joissa hyödynnetään puoliautomaattikoneita. Työtä tehdään 3-vuorossa ma-pe (aamu, ilta ja yö, 40h/vk). 

Sinut perehdytetään tehtäviin, joten aikaisempaa osaamista ei vaadita, mutta kokemus teollisuudessa työskentelystä katsotaan eduksi. Edellytämme työntekijöiltä mahdollisuutta kulkea Nokian Siuroon sujuvasti kaikkina työaikoina.

Asiakkaamme tarjoaa sinulle:

  • Vakituisen työpaikan kehittyvässä ja kasvavassa yhtiössä
  • Teknologiateollisuuden TES:n mukaisen sekä työtulokseen perustuvan palkkauksen ja tulevat tuotantopalkkiot
  • Ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit
  • Hyvät työsuhde-edut

Odotamme sinulta:

  • Tarkkaa ja huolellista työskentelytapaa sekä hyvää fyysistä kuntoa
  • Valmiutta 3 vuorotyöhön
  • Sitoutumista pitkään työsuhteeseen

Tehtävä täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätä hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.valtagroup.fi. Mikäli haluat jotain lisätietoja haun tiimoilta, voit soittaa suoraan ValtaGroupissa Minna Mansikkamäki, +35840 571 1741 ja lähesty Minnaa sähköpostilla, minna.mansikkamaki@valtagroup.fi.

Kiitämme Sinua hakemuksesta!

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: vakituinen

ValtaGroup

ValtaGroup Oy aloitti toimintansa v. 2021 alan ammattilaisten vetämänä. Olemme rekrytoinnin ja asiakaspalvelun moniosaajia alalla ja vahva sekä luotettu välittäjä.

Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!