Alusliikenneohjaaja

Haemme asiantuntevaan joukkoomme kahta motivoitunutta ja kehitysmyönteistä alusliikenneohjaajaa Turun meriliikennekeskukseen.Pääasialliset työtehtävät

Alusliikenneohjaajana tehtävänäsi on seurata ja valvoa vastuualueesi alusliikennettä sekä ylläpitää reaaliaikaista tilannekuvaa meriliikenteestä. Alusliikenneohjaajan tehtävästä löydät lisätietoa osoitteesta www.fintraffic.fi/fi/vts. Tehtävät ovat vakituisia.

 

Hakijalta odotamme

Tehtävä edellyttää vahtiperämiehen pätevyyskirjan ja päällystökokemusta. Merikapteenin tutkinto lasketaan eduksi. Tehtävään valitut henkilöt saavat peruskoulutuksen alusliikenneohjaajan tehtävään. 

Odotamme hakijalta aktiivista ja ratkaisukeskeistä työotetta, hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja sekä intoa uuden oppimiseen. Hakijalle tulee olla hyvät tietotekniset valmiudet (mm. O365 ympäristö), osaamista erilaisten tietoteknisten järjestelmien käytöstä sekä kiinnostusta erilaisia järjestelmiä kohtaan. 

Tehtävässä vaaditaan englannin kielessä yleisen kielitutkinnon taitotasoa neljä vastaavaa taitoa. Asiakasrajapinnassa työskennellään englannin kielellä. Lisäksi odotamme hyvää suomen tai ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä toisen kielen tyydyttävää suullista taitoa.

 

Tarjoamme sinulle

  • mielenkiintoisen, haasteellisen sekä itsenäisen tehtävän kehittyvällä toimialalla
  • mahdollisuuden työskennellä mukavien kollegoiden ja toimialan ammattilaisten seurassa
  • kattavat henkilöstöedut
  • toimipisteessä on mahdollisuus majoittua työjakson aikana

 

Olemme vahvasti sitoutuneita konsernimme yhteisiin arvoihin: Turvaamme, välitämme ja näytämme suuntaa. Yhdessä. Arvot antavat suunnan siitä, kuinka yhdessä halutaan toimia ja mikä on tärkeää. Ne ovat läsnä päivittäisessä toiminnassa, päätöksenteossa ja arjen kanssakäymisessä. Pääset tutustumaan arvoihimme täältä: Fintraffic: Arvot - YouTube

Kohtasivatko osaamisesi lisäksi ajatuksesi ja arvomaailmamme kanssasi?  

 

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä saat meriliikennekeskuksen päällikkö Hanna Linjos-Maunulalta, hanna.linjos-maunula@fintraffic.fi tai puhelimitse +358 40 526 0925. Parhaiten tavoitat ma-pe klo 15-17 välisenä aikana.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian.

Haastatteluiden perusteella jatkoon valituista henkilöistä tehdään hakijoiden suostumuksella soveltuvuusarviointi.

Tehtävään valittavista henkilöistä tullaan teettämään Terveystalon työhöntulotarkastus, joka sisältää myös huumeseulan.

Lisäksi tehtävään valittavista henkilöistä tehdään hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa http://www.supo.fi

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Liikenteenohjausyhtiö Fintraffic

Fintraffic liikuttaa maalla, merellä ja ilmassa. Autamme ihmiset ja tavarat perille turvallisesti, sujuvasti ja ympäristöä huomioiden. Älykkäät liikenteenohjauspalvelut, digipalvelut yrityksille ja kuluttajille sekä ajantasainen liikennetieto vauhdittavat Suomen kehittymistä kestävän liikenteen ja logistiikan edelläkävijäksi. Palveluksessamme on 1100 ammattilaista.

Sijainti: Turku

 

Logo

Alusliikenneohjaaja

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!