Ammatillinen kuntoutusohjaaja

Coronaria Verve
Hae tähän työpaikkaan

Tarjolla merkityksellistä, inhimillisesti ja yhteiskunnallisesti vaikuttavaa työtä.

 Etsimme vahvistusta Kuopion yksikköömme ja olemme kiinnostuneita sinusta työelämän moniosaaja

 

Ammatillinen kuntoutusohjaaja

Tehtävämme on ohjata takaisin työelämään ihmisiä, joiden terveydentila vaikeuttaa työssä jatkamista. Neuvomme, tuemme ja ohjaamme muuttuneessa terveydellisessä tilanteessa olevia asiakkaitamme. Asiakkaamme tulevat meille ammatilliseen kuntoutukseen pääasiassa Kelalta sekä työeläke- ja vahinkovakuutusyhtiöiltä. Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa saamme aikaan ammatillisia ratkaisuja, jotka mahdollistavat työnteon sairaudesta tai vammasta huolimatta. Teemme tiivistä yhteistyötä työnantajakentän, kuntoutus- ja hoitotahojen, oppilaitosten sekä muun verkoston kanssa.

Tarjoamme mielenkiintoisen, haastavan ja palkitsevan työn alan johtavassa yrityksessä, kattavan perehdytyksen sekä toimivat ja nykyaikaiset työvälineet. Meillä on yhdessä tekemisen meininki: jaamme osaamista ja tuemme toisiamme. Yhdessä työtä kehittämällä pidämme huolta työmme sujuvuudesta ja mielekkyydestä sekä tuemme työssä jaksamistamme. Pääset osaksi Coronaria Verve Kuopion moniammatillista tiimiä: meillä työskentelee eri koulutustaustan omaavia ammatillisia kuntoutusohjaajia, psykologi, lääkäri, sihteeri,sosionomi, toimintaterapeutti ja palvelupäällikkö. Myös Coronarian valtakunnallinen organisaatio ja sisäinen kehittämis- ja koulutusjärjestelmä tukevat sinua työssäsi. Tarjoamme ison konsernin kattavat työsuhde-edut, laajan työterveyshuollon, joustavat työajat ja mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön. Panostamme niin yksilölliseen kuin yhteisölliseenkin osaamisen kehittämiseen.

Haemme ammatillista kuntoutusohjaajaa ensisijaisesti ammatillisen kuntoutusselvityksen tiimiin. Tehtäväsi on tukea asiakasta hänelle mielekkään jatkosuunnitelman laatimisessa ja toteuttamisessa; jatkosuunnitelma tukee asiakkaan työelämään siirtymistä. Yksilö- ja ryhmäohjauksen lisäksi työnkuvaasi kuuluu moniammatillista yhteistyötä kuntoutustiimin ja asiakkaan verkostojen kanssa. Työtä on mahdollista tehdä myös osittain etänä.

Edellytämme ja arvostamme työkokemustasi ammatillisen kuntoutuksen tai urasuunnittelun ohjaustehtävistä, työ- ja toimintakyvyn arvioinnista, työhönvalmennuksesta, työtehtävien räätälöinnistä, osatyökykyisten työllistämisestä tai muusta ammatillisten suunnitelmien tekemiseen tähtäävästä ohjaustyöstä.

Asiakkaan ohjaamisen ja kohtaamisen taitojen lisäksi tarvitset hyvät kirjalliset taidot, verkosto- ja sidosryhmätyön osaamista, kehittämis- ja kehittymishalukkuutta sekä IT-taitoja. Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto sekä vahvat yksilö- ja ryhmänohjaustaidot. Et hätkähdä nopeastikin muuttuvia tilanteita ja osaat kohdata ja ohjata erilaisia ihmisiä empaattisesti mutta jämäkästi.

 Lisätiedot ja hakeminen 

Jos koet, että tarjoamamme tehtävät voisivat sopia sinulle, tee hakemus 11.12.2022 mennessä.  Liitä mukaan hakemuskirjeesi ja ansioluettelosi mahdollisen palkkatoiveen kera. Työsuhde on toistaiseksi voimassa olevia ja kokoaikainen, aloitus 2.1.2023 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy terveyspalvelualan työehtosopimuksen vaativuusryhmän 4 perusteella, jonka lisäksi henkilökohtainen palkanosa koulutuksen ja työkokemuksen perusteella.

Lisätietoja antaa palvelupäällikkö Minna Metelinen (p. 044 467 6725) ma 28.11. klo 12-14 ja pe 02.12.2022 klo 12 -14.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti! Valinta tehdään viimeistään viikolla 50.

 


Hakuaika alkaa:

Coronaria Verve

Coronaria Verve on valtakunnallinen työelämää, yrityksiä ja kuntoutujia tukeva monipuolinen asiantuntija. Ammatillisen kuntoutuksen avulla tuemme ihmisiä pääsemään ja palaamaan työhön, sekä jaksamaan siellä paremmin. Terapiapalvelumme tuovat tukea heikentyneeseen toimintakykyyn. Työpaikoilla valmennamme yksilöitä ja esihenkilöitä liiketoiminnan uudistuvissa tilanteissa.

Olemme osa Coronariaa, joka on 100 % suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Palveluihimme kuuluvat monipuoliset kuntoutuksen, perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon palvelut. Meitä coronarialaisia on jo 3000 ja liikevaihtomme oli vuonna 2021 noin 308 miljoonaa euroa. Olemme Suomen 4. suurin terveys- ja hyvinvointialan yritys.  Coronaria on osa Cor Group -konsernia, johon kuuluvat muun muassa Silmäasema, Kuntokeskus Liikku, TerveMedia, Professio, Mectalent ja Labquality.

Logo

Ammatillinen kuntoutusohjaaja

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!