Ammatillisia kuntoutusohjaajia

Tarjolla merkityksellistä, inhimillisesti ja yhteiskunnallisesti vaikuttavaa työtä huippuporukassa! Toimintamme kasvaessa etsimme vahvistusta osaavaan joukkoomme Joensuussa. Oletko se sinä?

 

Tehtävämme on tukea ja ohjata työelämään ihmisiä, joiden terveydentila asettaa haasteita työssä suoriutumiselle. Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa löydämme vahvuuksia ja voimavaroja, joiden avulla rakennamme työkyvyn haasteet huomioivia ammatillisia ratkaisuja. Asiakkaamme tulevat meille ammatilliseen kuntoutukseen pääasiassa Kelalta. Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa saamme aikaan ammatillisia ratkaisuja, jotka mahdollistavat työnteon sairaudesta tai vammasta huolimatta. Teemme tiivistä yhteistyötä työnantajajien, kuntoutus- ja hoitotahojen, työllisyyspalveluiden, oppilaitosten ja muun verkoston kanssa.

 

Tarjoamme mielenkiintoisen, haastavan ja palkitsevan työn alan johtavassa yrityksessä, kattavan perehdytyksen sekä toimivat ja nykyaikaiset työvälineet. Meillä on yhdessä tekemisen meininki: jaamme osaamista ja tuemme toisiamme. Yhdessä työtä kehittämällä pidämme huolta työmme sujuvuudesta ja mielekkyydestä sekä tuemme työssä jaksamistamme. Pääset osaksi Coronaria Verve Joensuun kahdenkymmenen hengen moniammatillista tiimiä: meillä työskentelee ammatillisia kuntoutusohjaajia, sosionomeja, sosiaalityöntekijä, psykologeja, lääkäri, sihteeri ja palvelupäällikkö. Myös Coronarian valtakunnallinen organisaatio ja sisäinen kehittämis- ja koulutusjärjestelmä tukevat sinua työssäsi. Tarjoamme ison konsernin kattavat työsuhde-edut, laajan työterveyshuollon, joustavat työajat ja mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön. Panostamme niin yksilölliseen kuin yhteisölliseenkin osaamisen kehittämiseen.

 

Meillä työhyvinvointi lähtee sekä työstä että työntekijöiden ammatillisesta kehittymisestä: siitä, että onnistutaan, saadaan aikaan tuloksia, työt sujuvat ja työ on henkilökohtaisesti motivoivaa ja mielekästä. Seuraamme henkilöstön työtyytyväisyyttä säännöllisesti, viimeisimpien kyselytulosten (syksy 2021) mukaan Coronaria Verve Joensuun toimipaikan henkilökunnasta 87,5 % kertoi jaksavansa työssään erittäin hyvin tai hyvin ja 81 % arvioi työtehtävien sujuneen hyvin tai erittäin hyvin. Henkilöstön mukaan toimipaikkamme työyhteisö on kannustava ja hyvin toimiva, työtehtävät puolestaan mielekkäitä ja vaihtelevia. Asiakkaidemme mielestä onnistumme hienosti asiakkaidemme kohtaamisessa ja yksilöllisessä huomioimisessa, erityistä kiitosta työntekijämme saavat lämpimästä, kannustavasta ja asiantuntevasta palvelusta.

 

Ammatillinen kuntoutusohjaaja (2 paikkaa)

Ammatillisena kuntoutusohjaajana tehtäväsi on tukea asiakasta laatimaan ja toteuttamaan hänelle mielekäs jatkosuunnitelma, joka tukee työelämään siirtymistä. Yksilö- ja ryhmäohjauksen lisäksi työnkuvaasi kuuluu moniammatillista yhteistyötä kuntoutustiimin ja asiakkaan verkostojen kanssa. Nyt haettavana on kaksi hieman eri painotuksilla olevaa tehtävää:

 

  1. Toimit moniammatillisen työryhmän jäsenenä Ammatillisessa kuntoutusselvityksessä (AKSE) ja työhönvalmentajana Työllistymistä edistävässä ammatillisessa kuntoutuksessa (TEAK). Koulutukseltasi olet fysioterapeutti, työfysioterapeutti tai toimintaterapeutti. Tehtävässä toimimisessa on eduksi aiempi kokemus ammatillisesta kuntoutuksesta, täsmätyökykyisten uraohjauksesta tai työhönvalmennustyöstä. Työhön sisältyy asiakkaiden ohjausta työpaikoilla ympäri maakuntaa, joten oman auton käyttömahdollisuus on tarpeen.   
  2. Toimit pääasiallisesti ryhmänohjaustehtävissä Ammatillisen kuntoutusselvityksen (AKSE) ja Työllistymistä edistävän ammatillisen kuntoutuksen (TEAK) ryhmämuotoisissa kuntoutuspäivissä. Ohjaat asiakkaita myös yksilöllisesti ja hyvän asiakaskokemuksen varmistamiseksi huolehdit monista ryhmämuotoisen kuntoutuksen käytännön asioista. Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto sekä vahvat yksilö- ja ryhmänohjaustaidot. Myös soveltuva toisen asteen tutkinto yhdistettynä vankkaan työkokemukseen voi antaa riittävät valmiudet ryhmämuotoisen kuntoutuksen toteuttamiseen. Et hätkähdä nopeastikin muuttuvia tilanteita ja osaat kohdata ja ohjata erilaisia ihmisiä empaattisesti mutta jämäkästi.

 

Arvostamme työkokemustasi ammatillisen kuntoutuksen tai urasuunnittelun ohjaustehtävistä, työ- ja toimintakyvyn arvioinnista, työhönvalmennuksesta, työtehtävien räätälöinnistä, osatyökykyisten työllistämisestä tai muusta ammatillisten suunnitelmien tekemiseen tähtäävästä ohjaustyöstä. Asiakkaan ohjaamisen ja kohtaamisen taitojen lisäksi tarvitset hyvät kirjoittamisen taidot, verkosto- ja sidosryhmätyön osaamista, kehittämis- ja kehittymishalukkuutta sekä IT-taitoja. 

 

Lisätiedot ja hakeminen

Jos koet, että tarjoamamme tehtävät voisivat sopia sinulle, tee hakemus 30.11.2022 mennessä alla olevalla lomakkeella. Liitä mukaan hakemuskirjeesi ja ansioluettelosi mahdollisen palkkatoiveen kera. Ilmoita oletko kiinnostunut tehtävästä 1 vai 2, vai molemmista. Työsuhteet ovat toistaiseksi voimassa olevia ja kokoaikaisia, aloitus 2.1.2023 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy terveyspalvelualan työehtosopimuksen vaativuusryhmän 4 perusteella, jonka lisäksi henkilökohtainen palkanosa koulutuksen ja työkokemuksen perusteella.

Lisätietoja antaa palvelupäällikkö Tiina Venäläinen (p. 044 467 6969) perjantaina 18.11. klo 9–11 ja tiistaina 22.11. klo 14–16.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti! Valinnat tehdään viimeistään viikolla 50.

 

Haku alkaa ja päättyy

Coronaria Verve

Coronaria Verve on valtakunnallinen työelämää, yrityksiä ja kuntoutujia tukeva monipuolinen asiantuntija. Ammatillisen kuntoutuksen avulla tuemme ihmisiä pääsemään ja palaamaan työhön, sekä jaksamaan siellä paremmin. Terapiapalvelumme tuovat tukea heikentyneeseen toimintakykyyn. Työpaikoilla valmennamme yksilöitä ja esihenkilöitä liiketoiminnan uudistuvissa tilanteissa.

Olemme osa Coronariaa, joka on 100 % suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Palveluihimme kuuluvat monipuoliset kuntoutuksen, perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon palvelut. Meitä coronarialaisia on jo 3000 ja liikevaihtomme oli vuonna 2021 noin 308 miljoonaa euroa. Olemme Suomen 4. suurin terveys- ja hyvinvointialan yritys.  Coronaria on osa Cor Group -konsernia, johon kuuluvat muun muassa Silmäasema, Kuntokeskus Liikku, TerveMedia, Professio, Mectalent ja Labquality.

Sijainti: Siltakatu 18, 3.krs
Logo

Ammatillisia kuntoutusohjaajia

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!