Analyytikko / Analyst, Premico

Haemme analyytikkoa osaksi kiinteistösijoittamisen tiimiämme. Premicon kiinteistösijoittamisen liiketoiminta keskittyy vuokra-asuntoihin sijoittavien kiinteistöpääomarahastojen kehittämiseen ja hallinnointiin Suomessa. Lisäksi toimimme Morgan Stanleyn kumppanina Suomessa heidän asuinkiinteistöihin liittyvissä sijoituksissa.

Tehtävässäsi tuet tiimiäsi kohdehankintojen investointilaskelmissa, valmistelet sijoitusesityksiä, tutkit markkinaa sekä tuotat tekemiäsi markkina-analyysejä ymmärrettävään esitysmuotoon. Osallistut myös asuntoportfolioiden osto- ja myyntivaiheiden DD-prosesseihin, sekä osaamisesi ja kokemuksesi mukaan koordinoit ulkoisia DD-tarkastuksia. Pääset osallistumaan myös sijoittajaraportointiin.

Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen tai kiinteistötaloudellinen koulutus (esim. KTM, DI) ja jo muutaman vuoden verran aikaisempaa soveltuvaa työkokemusta, esim. investointipankkitoiminnasta, pääomarahastojen tai kiinteistösijoitusneuvonnan parissa työskentelystä.    Olet analyyttinen, viihdyt numeerisen tiedon parissa ja haluat tuottaa mahdollisimman tarkkaa oikeellista tietoa luotettavan päätöksenteon tueksi. Tehtävän luonteen vuoksi odotamme, että Excel pyörii käsissäsi taidokkaasti sekä kykenet tuottamaan selkeitä ja eheitä esityskokonaisuuksia PowerPointilla. Kommunikoit selkeästi suullisesti ja kirjallisesti sekä suomeksi että englanniksi.  Työkaverina olet yhteistyökykyinen vastuunkantaja, joka tarttuu toimeen oma-aloitteisesti kuitenkin tiimiään kuunnellen. Kykenet työskentelemään itsenäisesti ja tehokkaasti asiat loppuun asti saattaen.

Premico tarjoaa mutkattoman ja rennon työyhteisön, jossa autetaan ja opastetaan, mutta uskalletaan tarjota myös kehittymistäsi tukevia haasteita. Palkkaus ja palkitseminen vastaavat tehtävän vaativuustasoa. Työntekijälle tärkeät jutut, kuten tuettu lounas, virike-etu ja Aavan laaja työterveyshuolto sekä kattava sairauskuluvakuutus ovat mukava lisä palkkaukseen. Arkeamme piristää virkistystoimikuntamme Velmun järjestämät aktiviteetit ja työtä tehdään joustavasti hybridisti mukavissa toimitiloissa Helsingin ydinkeskustassa.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksen, CV ja palkkatoiveesi meille mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.3.2023 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa investointijohtajamme Samuel Tuomola, p. 050 566 6111.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen ja vakituinen tehtävä

Premico

Kiinteistösijoittaminen, rakennuttaminen ja vuokra-asuminen – Premicon palvelut kattavat koko kiinteistön kehityksen elinkaaren yhteensä lähes 50 asiantuntijan voimin. Olemme Premicossa tuottaneet vuokra-asumisen palveluita vuodesta 1963 lähtien. Kehitämme ja hallinnoimme asuntoihin sijoittavia kiinteistöpääomarahastoja, toimimme kansainvälisten sijoittajien kumppanina Suomessa, vuokraamme ja hallinnoimme asuntosalkkuja. Avustamme kiinteistöjen omistajia ja käyttäjiä kiinteistöjen kehittämiseen, rakennuttamiseen, rakennustekniseen konsultointiin ja valvontaan liittyen. Kehitämme, uudistamme ja rakennamme parempaa elämää ihmisille ja ympäristölle.

 

Sijainti: Aleksanterinkatu 11, 4. kerros, Helsinki

Mikäli sinulla on muuta kysyttävää avoimista työpaikoistamme, olethan yhteydessä vaihteeseemme +358 30 60900. Hakemiseen liittyvissä ongelmissa, olethan yhteydessä rekrytointi@eilakaisla.fi.

Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa työpaikkailmoituksessa mainittu henkilöstökonsultti.

Onnea työnhakuun!

Logo

Analyytikko / Analyst, Premico

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!