Analyytikko, sijoitukset

Tule meille sijoitustiimiin

analyytikoksi 

vakituiseen työsuhteeseen.

Sitran sijoitustiimi hallinnoi ja kehittää sijoitussalkkua, jonka tuotoilla rahoitetaan koko Sitran toiminta. Sitra sijoittaa rahastojen kautta eri omaisuusluokkiin, kuten osake- ja korkomarkkinoille, kiinteistöihin, infrastruktuuriin sekä pääomasijoitusmarkkinoille. Vastuullinen sijoittaminen on meille tärkeää ja tavoittelemme mm. hiilineutraalia sijoitussalkkua vuoteen 2035 mennessä. Työmme painottuu rahastojen ja varainhoitajien valintaan ja sijoitusten seurantaan. 

Tehtäviisi kuuluu tiimin tukeminen eri tehtävissä, kuten potentiaalisten sijoituskohteiden, markkinan ja vastuullisen sijoittamisen analyyseissa sekä salkunhoidossa. Myös salkussa oleviin sijoituskohteisiin liittyvän datan kerääminen ja analysointi sekä uusien sijoitusmahdollisuuksien kartoittaminen ovat osa työtäsi.

 

Odotamme sinulta

 • sijoitustoiminnan osaamista
 • kiinnostusta sijoitus- ja yritystoiminnan vastuullisuusnäkökulmiin
 • oma-aloitteisuutta ja analyyttistä lähestymistapaa
 • erinomaisia Excel- ja PowerPoint-taitoja
 • tiimityöskentelytaitoja sekä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja suomeksi ja englanniksi
 • soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa (voit olla myös opintojesi loppuvaiheessa).

Aiempi työkokemus vastaavista tehtävistä tai esimerkiksi varainhoidosta, yritysrahoituksesta, kasvuyrityksistä, strategiakonsultoinnista tai investointipankkitoiminnasta luetaan eduksi.

 

Tarjoamme sinulle

 • inspiroivan ja osaavan asiantuntijayhteisön, jonka jäseneksi on helppo solahtaa
 • sijoitusammattilaisten tiimin, jonka kanssa pääset tekemään tiivistä yhteistyötä
 • erinomaiset mahdollisuudet kehittää omaa ammatillista osaamistasi useisiin omaisuusluokkiin hajautetun sijoitussalkun parissa
 • laajan yhteistyökumppanien verkoston sekä kotimaassa että kansainvälisesti
 • aitiopaikan Suomen tulevaisuuden tekemiseen.

Meillä on joustavat työskentelymahdollisuudet ja pidämme huolta työntekijöistämme. Sinulla on laajan työterveyshuollon lisäksi käytössäsi mm. Edenredin liikunta- ja kulttuurietu sekä työmatkaetu.

 

Kiinnostuitko? Odotamme hakemustasi!

Täytä hakulomake viimeistään 5. huhtikuuta 2023. Huomioithan, että haastatteluja voidaan käynnistää jo hakuajan puitteissa.

Lisätietoja antaa sijoitusjohtaja Sami Tuhkanen sami.tuhkanen@sitra.fi tai puhelimitse numerosta 040 548 3482 seuraavina ajankohtina: pe 24.3. klo 13.30-16.00, ke 29.3. klo 13-16 tai pe 31.3. klo 10-15.

 

Haku alkaa ja päättyy

Suomen itsenäisyyden juhlarahasto Sitra

Sitra on suomalaisten tulevaisuustalo, joka ennakoi, mitkä ilmiöt vaikuttavat tulevaisuuteemme. Teemme töitä asiantuntemuksella ja suurella sydämellä. Kehitämme ja selvitämme uusia ratkaisuja sekä teemme ennakkoluulottomia kokeiluja yhdessä erilaisten toimijoiden kanssa. Tavoitteenamme on reilu, kestävä ja innostava tulevaisuus, jossa ihmiset voivat hyvin maapallon kantokyvyn rajoissa.

Puhelin: +358 294 618 991
Sähköposti: HR@sitra.fi
Sijainti: Itämerenkatu 11-13, PL 160, Helsinki
Logo

Analyytikko, sijoitukset

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!