Android-kehittäjä, Yle Areena

Jos kaikki kiinnostavat konsulttitalot on kahlattu läpi, kaipaat tuotteen pitkäjänteistä kehittämistä, haluat laajentaa osaamistasi ja pelkkä osakkeenomistajien rikastuttaminen ei enää motivoi – on aika siirtyä Ylelle*! 

*) Fyysiset toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä ja Tampereella, mutta etätyön tekeminen onnistuu myös muualta, jos olet akuuteimman pandemiatilanteen jälkeen valmis tapaamaan tiimiä sovitusti muutaman kerran kuukaudessa.

Mitä on luvassa?

Luvassa on yhden Suomen suurimman ja rakastetuimman kuluttajapalvelun kehittämistä. Areena on vastikään palkittu Suomen toiseksi arvostetuimpana brändinä ja on ainoa kotimainen palvelu, joka pistää käyttäjämäärissään kampoihin Netflixille ja Spotifylle. Areenaa käytetään yli kolmella miljoonalla laitteella viikossa, android-sovelluksen latauksia on yli 2 miljoonaa ja sitä kehitetään intohimoisesti alan kovimpien tekijöiden toimesta. Meillä pääset jättämään kädenjälkesi Areenan menestystarinaan ja haastamaan oman osaamisesi!  

Tiimimme tehtäväkenttä on monipuolinen: kehitämme Areenan ja Lasten Areenan mobiilisovelluksia eri alustoille (Android, iOS, Huawei) sekä Android TV:lle ja Apple TV:lle. Viime aikoina tiimimme on keskittynyt evästetoteutukseen, Android Automotive -kehitykseen ja Android TV:n uudistukseen. Syksyn roadmapilla on luvassa puolestaan mm. Areenan audiopuolen UX:n kehittämistä. Tuleva tehtäväkenttäsi muotoillaan oman kiinnostuksesi ja vahvuuksiesi mukaan. 

Tiimissämme on tällä hetkellä 5 kovaa kehittäjää, tiimillemme dedikoitu designeri sekä erinomainen PO, joka hoitaa tiimin sidosryhmäviestintää ja varmistaa, että töiden laadukkaaseen tekemiseen ja uuden oppimiseen jää riittävästi aikaa. 

Tällä hetkellä Areenaa rakennetaan seuraavalla paletilla:

  • Kotlin, Java, Dagger

  • Reaktiivinen ohjelmointi 

  • Rest-apit & adaptiivinen streamaus

  • DRM-suojatun AV-sisällön toisto

  • ExoPlayer 

  • Adobe Analytics

  • Push-notifikaatit

  • Android Auto-SDK

  • Leanback-SDK

Miksi meille?

Tähän löytyy montakin hyvää syytä! Tiimimme ei vain toteuta muiden teknisiä toiveita, vaan meillä on mahdollisuus vaikuttaa Areenan kehittämiseen kokonaisvaltaisesti aina konseptoinnista, designiin ja teknologiavalintoihin asti. Muutoinkin tiimeissämme vallitsee korkea autonomian aste ja saamme vapaasti määritellä työskentelytapamme sekä sen, miten tavoitteisiin päästään. 

Teemme tiivistä yhteistyötä muiden Areenaa kehittävien tiimien kanssa, mikä tarkoittaa sitä, ettei kaikkea Areenaan liittyvään selvitys- ja kehitystyötä tarvitse tehdä itse. Ylen koodipohjainen infra on viety pitkälle ja timanttinen OPS-tiimimme huolehtii siitä, ettei aikamme kulu myöskään infran ja työkalujen kanssa tappelemiseen. Muutoinkin Ylellä vallitsee hyvä devauskulttuuri, jonka kehittämiseen kaikki yle.deviläiset saavat halutessaan osallistua.

Tuleviin etuihisi kuuluu myös 6–7 viikkoa vuosilomaa ensimmäisen Yle-vuoden jälkeen, Ylen monipuoliset liikuntamahdollisuudet ja harrastekerhot, lomamökit, kattava työterveyshuolto (sisältäen hammashuollon), lounasetu, valitsemasi työvälineet, mahdollisuus osallistua itseäsi kiinnostaviin koulutuksiin ja konferensseihin kotimaassa sekä ulkomailla sekä joustava ja ihmisistä välittävä kulttuuri. Lisää eduista voi lukea täältä: https://yle.dev/

Tällaista henkilöä etsimme:

Etsimme henkilöä, jolla on useamman vuoden kokemus isojen kuluttajapalveluiden kehittämisestä Androidille. Hommaan pääset erityisen nopeasti kiinni, mikäli reaktiivinen ohjelmointi on sinulle tuttua. Teknisten taitojen lisäksi arvostamme hyviä tiimipelaajia ja kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Lisäksi odotamme, että olet toiminut ketterän kehitystiimin jäsenenä, toimit itseohjautuvasti ja sinulla on motivaatiota oppia uutta. Koska suhtaudumme Areenan kehittämiseen palavalla intohimolla, toivomme, että myös sinulla on halu rakentaa Suomen kovimmasta audio/video -platasta entistäkin parempi.

Kiinnostuitko?

Resonoiko? Jätä meille cv:si ja halutessasi vapaamuotoinen hakemuksesi 1.10. mennessä. Lisätietoja tehtävästä ja Ylestä voi kysellä: rekry@yle.dev

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, Kokoaikainen

yle.dev

Yle.dev on modernin sovelluskehitys- ja dataosaamisen koti. Olemme verkosto ohjelmistokehittäjiä, arkkitehtejä ja palvelupäälliköitä, jotka toimivat käytännössä Ylen palvelukehitystiimeissä. Verkoston jäsenenä voit olla mukana kehittämässä esimerkiksi Areenaa, Suomen arvostetuinta verkkobrändiä, tai voit olla mukana modernisoimassa journalismia Yle News Labin kanssa yle.fi- ja Uutisvahti-applikaatioiden, sekä älykkään uutisassarin Voitto-robotin avulla. Voit olla myös mukana pohtimassa, miten voimme datan perusteella palvella veronmaksajia paremmin tai miten voimme käyttää tekoälyä vastuullisesti mediassa.

IT-ala asettaa nykyään kovat paineet asiantuntijoille pysyä kehityksen mukana. Meillä yle.devissä tavoitteena on tukea sinua työssäsi sekä tarjota sinulle puitteet henkilökohtaiseen kehitykseen urallasi. Toimimme myös Ylen kehityskulttuurin lähettiläänä ja pidämme huolta siitä, että Ylellä on mukavaa tehdä kehitystyötä. Meille on tärkeää, että saat toteuttaa työsi kuten parhaaksi näet. Pidämme myös huolta siitä, ettet jää yksin.

Lue lisää Ylestä työnantajana ja tule mukaan rakentamaan parasta julkisen palvelun mediaa kanssamme!

 

Tutustu yle.devin Iljan tarinaan:

Sähköposti: rekry@yle.dev
Sijainti: Uutiskatu 5, Helsinki
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!